Na czczo czy nie?
-
Ja zgłosiłam się do szpitala na czczo, tak zapobiegawczo. Tabletki dopochwowe zaaplikowali mi ok. 8:30, ale ronić zaczęłam dopiero po 14 i wtedy wzięli mnie na zabieg. Wcześniej powiedziano mi, że 6 godzin przed narkozą trzeba być na czczo. Po podaniu tabletek już nie mogłam jeść, bo trudno przewidzieć kiedy się wszystko zacznie, może być krwawienie już po 3 godzinach, a można czekać też dłużej.
Karoka dużo siły Ci życzę na ten ciężki czas...Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
JaKa wrote:Ja zgłosiłam się do szpitala na czczo, tak zapobiegawczo. Tabletki dopochwowe zaaplikowali mi ok. 8:30, ale ronić zaczęłam dopiero po 14 i wtedy wzięli mnie na zabieg. Wcześniej powiedziano mi, że 6 godzin przed narkozą trzeba być na czczo. Po podaniu tabletek już nie mogłam jeść, bo trudno przewidzieć kiedy się wszystko zacznie, może być krwawienie już po 3 godzinach, a można czekać też dłużej.
Karoka dużo siły Ci życzę na ten ciężki czas...
JaKa - a po jakim czasie wypuścili Cię do domu?
Dziękuję za sugestie. Pójdę na czczo, tym bardziej, że objawiam się problemów żołądkowo - jelitowych. -
Nie było to pytanie do mnie, ale na oddział trafiłam około 1:00, zabieg miałam 10:30 a do domu wyszłam tego samego dnia o 18:30. Wyszłabym wcześniej, ale był problem z immunoglobuliną którą musiałam dostać.24.09.17 ❤[*]
15.11.17❤[*]
1.06.18 ❤[*] -
Zabieg miałam dopiero po godzinie 15. Lekarka, która go wykonała na wieczornej wizycie powiedziała, że następnego dnia wyjdę do domu, ale rano lekarz prowadzący oznajmił, że chce mnie potrzymać jeszcze jeden dzień, bo zabieg był późno i dosyć długi, bo miałam dużo przetrzymanego "materiału", więc woli mnie obserwować, niż miałabym wracać z domu do szpitala na sygnale, gdybym się zaczęła źle czuć.Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Zabieg mogą Ci zrobic dopiero gdy od ostatniego posiłku minie 6 godzin. Oczywiscie wczesniej musi zadzialac tabletka ale też nie wiadomo czy 1 wystarczyOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -