X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Niski przyrost bety
Odpowiedz

Niski przyrost bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    18.08 miałam wizytę u mojej ginekolog. Na USG pęcherzyk 16,5mm, Yolk sac 4,5mm. Brak widoczności zarodka. Teoretycznie wtedy 6t5d, ale pani doktor powiedziała że ciąża wygląda na 5-6dni młodszą. Kazała powtórzyć betę i USG za tydzień.
    Bety:
    18.08 o 11 - 17507
    20.08 o 13 - 21359

Wcześniejsze wyniki:
    24.07 12,5
    01.08 352
    11.08 5190

Dzisiaj idę jeszcze powtórzyć będę, aby sprawdzić przy przerost jeszcze bardziej nie maleje, ale są sądzicie o tym ostatnim przyroście 22%? Jest to możliwe na tym etapie? Któraś miała może taką szczęśliwą historię ?

• Eden Znajoma

Wysłany: 22 sierpnia, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, historii podobnej nie mam, ale nie raz czytałam tu na forum, że przy tak wysokich wartościach beta często zwalnia i najważniejsze jest to co widać na usg

🙎🏻‍♀️39/40 🙍🏻35

09.25 AMH - 1,16 (03.25 - 0,63)
    Hashimoto w uśpieniu (bez leków)
    Lekkie endo

Kariotypy OK

07.25 - Aromek + Ovitrelle
    08.25 💔 5/6 tc 🏥

09.2025 - In vitro START / krótki protokół
    03/10 Punkcja 💉-> 4 pobrane -> 3 🥚-> ICSI -> 2 ❄️ -> czekamy do 5 doby…
  • xxMagxx Nowa

Wysłany: 2 września, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Ja niestety mialam przyrost po 72h tylko 10%.

5.08 51
    11.08 1151

25.09 usg pecherzyk 10mm echo zarodka 1.74 (7+2 OM)
    29.09 21644
    1.09 23904 usg tego samego dnia pecherzyk 11mm echo zarodka brak wzrostu (8+2 OM)

Niestety u mnie nie skonczy sie dobrze.
    Jak u Ciebie? Mam nadzieje, ze to tylko chwilowy nizszy wzrost.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ