X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Niski przyrost HCG
Odpowiedz

Niski przyrost HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • .Paula. Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2021, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Jak tylko dowiedziałam się o ciąży zaczęłam plamić trafiłam do szpitala wynik bety 67 za 48 niski przyrost lekko ponad 80 lekarz już nastawiony na poronienie po kolejnych 48 h beta 150 czy miał ktoś podobną sytuację i jak ona się skończyła ?

• .Paula. Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że jedna ciążę już straciłam w maju to był sam początek. I teraz dzieje się podobnie z tym że beta wzrasta ale lekarz podejrzewa ciążę pozamaciczna.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ