X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Niski przyrost HCG
Odpowiedz

Niski przyrost HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • .Paula. Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2021, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Jak tylko dowiedziałam się o ciąży zaczęłam plamić trafiłam do szpitala wynik bety 67 za 48 niski przyrost lekko ponad 80 lekarz już nastawiony na poronienie po kolejnych 48 h beta 150 czy miał ktoś podobną sytuację i jak ona się skończyła ?

• .Paula. Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że jedna ciążę już straciłam w maju to był sam początek. I teraz dzieje się podobnie z tym że beta wzrasta ale lekarz podejrzewa ciążę pozamaciczna.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ