X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Niski przyrost HCG
Odpowiedz

Niski przyrost HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • .Paula. Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2021, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Jak tylko dowiedziałam się o ciąży zaczęłam plamić trafiłam do szpitala wynik bety 67 za 48 niski przyrost lekko ponad 80 lekarz już nastawiony na poronienie po kolejnych 48 h beta 150 czy miał ktoś podobną sytuację i jak ona się skończyła ?

• .Paula. Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że jedna ciążę już straciłam w maju to był sam początek. I teraz dzieje się podobnie z tym że beta wzrasta ale lekarz podejrzewa ciążę pozamaciczna.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ