🌱 Nowy początek 🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurelli wrote:Dziewczyny to pewnie przez ciążę ale jestem tak wzruszona jak czytam Wasze wsparcie zawsze dla siebie nawzajem 🥹🥹🥹🥹 chciałabym Was poznać na żywo i mieć taki krąg przyjaciółek jak tu jest
Chcieć to móc
Ja poznałam jedną forumową Staraczkę na żywo. Pierwsze spotkanie pod gabinetem dr Sydora
Co ciekawe, nawet nie jest z mojego miasta, a mimo to udało się kilka razy spotkać
Jestem też zaproszona na baby shower 🩷
Jusia92, Laurelli, Daisy1, Dawdler34, Mimblanee, aszin, Czekająca7, Cień, Paola2604, Biochemiczka lubią tę wiadomość
👱♀️88' 👱81' starania od 10.2022
IVF I: 03.24 14/10🥚5z 0️⃣❄️
IVF II: 08.24 16/11🥚6z 4️⃣❄️
10.24 FET I 5.1.1❌
11.24 FET II 4.1.1❌
12.24 histeroskopia: cd138✅️ NK⬆️
03.25 FET III 3.1.1❌ Accofil,Smoflipid,Encorton, heparyna,HCQ-Jarosz
04.25 FET IV 4.2.3❌
IVF III 05.25 14/9🥚6z 2️⃣❄️->PGT-A0️⃣
IVF IV 08.25 16/13🥚11z 7️⃣❄️->3️⃣❄️❄️❄️ PGT-A✅️
11.25 histeroskopia: polipy, adeno, cd138❌️
antybiotyki, Zoladex✔️
02.26 FET V 5.1.1 Prograf, Accofil, heparyna-Sydor
7dpt 71 12dpt 684 14dpt 1457 18dpt 3269 32dpt 4807
brak zarodka 8tc❌️
FET VI 4.1.2 6.doba🍓 5dpt⏸️ 7dpt 70 10dpt 299 14dpt 2062
usunięta przegroda, AMH 2,2
❌️endometrioza III, adenomioza
KIR Bx tylko 2DS2✔ ♀️C2 ♂️C1/C2
✖NK, IL-10, PAI-1, V R2, ferrytyna, PRL
cross (APC) 52%,(Prokocim) negatywny🧐, allo-MLR 41%
♂️m.0% -
Awokado30 wrote:Powoli spływają mi wyniki;
TSH 2,2
Homocysteina 6,45
Chyba jest ok co?
Z tsh u mnie jest tak, że w teorii nie mam zaburzeń pracy tarczycy, ale ten wynik co mam jest na euthyroxie 25 mg, w ciąży skoczyło mi na ponad 3 i na wyregulowanie dostaje małą dawkę.
Moim zdaniem to są dobre wyniki:) Chyba, że chciałabyś obniżyć nieco TSH to można by skonsultować się endokrynologiem:)
Ale z tym Euthyroxem różnie bywa. Ja przekobinowałam z TSH bo zeszłam z 4 do 0,13... na dawce 75 pon-pt/50 w weekend. I to nie była samowolka tylko zalecenia lekarzy. Po 3 tygodniach na dawce tylko 50 wzrosło mi do 0,32 i na razie tak to zostawiam.
Jakie jeszcze wyniki masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca, 18:04
10.24 FET I 5.1.1❌
11.24 FET II 4.1.1❌
04.25 FET IV 4.2.3❌
antybiotyki, Zoladex✔️
brak zarodka 8tc❌️
♂️m.0% -
Dziewczyny bardzo dziękuję za wasze kciuki, czułam je dziś bardzo mocno! 😊 wizyta udana, lekarz na początku powiedział, że na tym etapie (5+6) raczej zobaczymy tylko czy ciąża się dobrze ulokowała, ale wyłapał 2 mm kijanki i bijące serduszko. Powiedział, że dopiero się rozkręca, bo bije 99 bpm. Założyli mi kartę ciąży i mam się stawić za dwa tygodnie, bo będzie już widać więcej 😊 najgorsze, że położna mnie ważyła, a ja po tych włoskich wakacjach i +2 kg, więc startuje w papierach z najwyższą wagą do tej pory 🙈
_Dysia_, krakowiankq, Dudu13, Laurelli, nadzieja09, Rafiki, Daisy1, Dawdler34, aszin, yecikowa, Czekająca7, Cień, Megmery, Księgowa, Paola2604, Olcykowa, Biochemiczka, Cerva, ms.paranoya, Mimblanee lubią tę wiadomość
-
Jusia92 wrote:Dziewczyny bardzo dziękuję za wasze kciuki, czułam je dziś bardzo mocno! 😊 wizyta udana, lekarz na początku powiedział, że na tym etapie (5+6) raczej zobaczymy tylko czy ciąża się dobrze ulokowała, ale wyłapał 2 mm kijanki i bijące serduszko. Powiedział, że dopiero się rozkręca, bo bije 99 bpm. Założyli mi kartę ciąży i mam się stawić za dwa tygodnie, bo będzie już widać więcej 😊 najgorsze, że położna mnie ważyła, a ja po tych włoskich wakacjach i +2 kg, więc startuje w papierach z najwyższą wagą do tej pory 🙈
Gratulacje:)
Jusia92 lubi tę wiadomość
10.24 FET I 5.1.1❌
11.24 FET II 4.1.1❌
04.25 FET IV 4.2.3❌
antybiotyki, Zoladex✔️
brak zarodka 8tc❌️
♂️m.0% -
Ja również dziękuję wam za trzymanie kciuków. Dziś maluszek ma 1,67 cm i serduszko bijące jak dzwon 🥹 Co się tam spłakałam na tym usg to moje 🤣Oczywiście mam i tak niepokój, bo maluszek wyszedł na 8+0 a powinien dziś być 8+1 ale pani doktor powiedziała żebym absolutnie się nie przejmowała bo na tym etapie rozbieżności będą normalne i dzieciaczki rosną różnie. Ale No ja jak to ja pomartwić się muszę 😅 23 czerwca mam jeszcze jedną kontrolę, dla mojego świętego spokoju i też pani doktor woli mnie mieć na oku przez wcześniejsze poronienie, a 7 lipca idę na prenatalne 😊
Jusia, Olcykowa gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki nieustannie za maluszki 🤞💜
Dudu13, Laurelli, nadzieja09, Rafiki, Daisy1, Dawdler34, Jusia92, yecikowa, krakowiankq, Cień, Niecierpliwa_, Księgowa, Paola2604, Olcykowa, Biochemiczka, Cerva, ms.paranoya lubią tę wiadomość
-
Jusia92 i _Dysia_ miód na serce czytać takie wiadomości 💖🤩✨☀️🧸😘🥰🎉🎉 cieszę się ogromnie
_Dysia_, Jusia92, Cień lubią tę wiadomość
-
Daisy1 wrote:Równo 3 tygodnie po badaniu. A wypełniałaś u nich taki papierek, żeby przysłali wyniki na maila? Bo u mnie wyszło to trochę przy okazji i poprosili mnie o wypełnienie, żebym mogła dostać wyniki mailowo.
Tak tak, na szczęście doktor o tym wspomniał a później Pani na recepcji jeszcze przypomniała, więc uzupełniłam
Daisy1 lubi tę wiadomość
✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP,
❌ adenomioza rozproszona, endometrioza 1st, allo MLR 16,5%, niedobory żelaza, cytokiny
03.2023 HSG niedrożne jajowody
10.2023 I IVF 15 🫧 / 6 ❄️
12.2023 FET cb 💔
05.2024 FET 2 zarodków, cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
05.2025 II IVF 8 🫧 / 2 ❄️ / PGT-A ❄️
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
2024-2025 3x histeroskopia: polip, zrosty, endometritis
12.2025 histerolaparoskopia: drożne jajowody 🤯, endometrioza 1st
02.2026 III IVF 8 🫧 / 6 ❄️
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb -
Waleria wrote:Cześć dziewczyny!
Gratuluję @_dysia_ ❤️
@Rafiki trzymam kciuki 🤞
@Mimblane bardzo mi przykro 😪💔 dobry psycholog powinien dać Ci ulgę, więc nie bój się. Ja też miałam mega obawy, ale po było mi dużo lepiej (choć bezpośrednio po to byłam wykończona i pamiętam, że wróciłam do domu i poszłam spać). Zwróć tylko uwagę w jakim nurcie dany psycholog pracuje.
Dawno mnie nie było, ale wracam z informacjami odnośnie poradni niepowodzeń rozrodu w Poznaniu w szpitalu przy Polnej.
Tak jak wcześniej pisałam, pomysł na poradnie podsunęła mi ginekolog. Czekaliśmy na wizytę ok. 5 tygodni. Nie trzeba mieć skierowania, więc jeśli macie za sobą minimum dwie straty, to śmiało możecie się zapisać. Sama wizyta trwała nieco ponad pół godziny. Na pierwszą wizytę przychodzi się z partnerem. Najpierw Pani doktor zbiera dość obszerny wywiad (pyta również o historie poronień oraz choroby genetyczne w rodzinie). Finalnie dostałam skierowanie na trombofilie, zespół antyfosfolipidowy, kariotyp, a mąż na kariotyp i badanie nasienia z fragmentacją. Wiem, że możliwa jest też histeroskopia i HSG, ale u nas nie zostało to zlecone (hsg miałam robione miesiąc temu). Uważam, że jeśli ktoś dopiero zaczyna diagnostykę, to jest to dobre rozwiązanie i jakiś punkt zaczepienia. Ciężko mi powiedzieć czy gdybyśmy mieli już te badania zrobione, to zleciliby nam coś innego. Jedyne co mi się nie podobało, to badanie USG. Było raczej na szybko i Pani doktor nic za bardzo nie mówiła. Nie zostałam też żadnego opisu badania ani zdjęć.
Na badania, na które dostaliśmy skierowania, trzeba się umówić. Czas oczekiwania na termin 1,5 tyg. No i potem jeszcze pewnie trochę poczekamy za wynikami. Po otrzymaniu kompletu wyników mamy się umówić na kolejną wizytę do poradni.
Mam nadzieję, że komuś te informacje się przydadzą ☺️
A w jakim laboratorium szpital wykonuje badania, na które otrzymałaś skierowanie? Czy długo czekałaś na wynik kariotypów?
Czy coś dr wspominała o kirach? Ja mam wizytę dopiero za trzy tygodnie i nie wiem czy czekać czy wykonać sobie te badania we własnym zakresie.. a nuż dadzą skierowania jeszcze na dodatkowe badania.
Badanie nasienia również w szpitalu tego samego dnia co krew? Pytam, bo u nas to już logistyka, bo do Poznania mamy kawałek 🙂
-
Witam się z Wami po kilku dniach nieobecności. Trzymam kciuki za wszystkie truskaweczki, niech rosną dorodne i zdrowe 🤗
Ja dziś miałam wizytę u nowego lekarza - 18dc.
Endometrium o grubości 9,5mm. Nie zapytałam czy to ok. Jak myślicie?
Prawy jajnik: pęcherzyki antralne- 7 + ciałko żółte
Lewy jajnik: pęcherzyki antralne - 7.
Wolny płyn nieobecny.
Ogólnie wygląda wszytko podobno ok i mamy dać sobie jeszcze czas. Przepisano lametta na 3 cykle. Myślicie że warto? Nigdy nie brałam żadnych leków i trochę się boję. AMH mam na ten moment nie robić bo USG ładne 🤷🏼♀️
Do rozważenia badania na trombofilie i coś jeszcze ( nie pamiętam teraz nazwy). W dalszej kolejności drożność.
Chcemy też zrobić badanie nasienia. Polecicie jakieś miejsce w Warszawie?
Mam też inny problem- mam chyba hemoroida 🙈 Nigdy nie miałam, a teraz jest jakiś guzek na zewnątrz i trochę pobolewa. Czy przy staraniach można jakieś leki na to z apteki? Mam wrażenie że wszytko co wezmę może przeszkodzić ewentualnej ciąży. Co polecacie? Wiem, że w ciąży często jest z tym problem dlatego jeśli to jest to to chciałabym sie uporać przed. Nie powiem, wstydzę się tego i mam opory przed pójściem do lekarza.
👩🏼💼’89 👨🏻💻’87
Marzymy o pierwszym bobo ✨
5 cs
06.09.2025 - ⏸️- 10 dpo
08.09 - b-hcg 65 mlU/mL, progesteron 28,1 ng/mL
10.09 - b-hcg 260 mlU/mL, progesteron 28,5 ng/mL
15.09 - b-hcg 1469 mlU/mL progesteron 28,4 ng/mL
22.09 - 5+4 widoczny pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
09.10 - 💔
10.10.2025 - poronienie zatrzymane 8/6 tyg. Nasze serca rozpadły się na miliony kawałków 😭💔
Suplementacja:
- Prenacaps multi 1
- Magnez
- Biocardine Omega-3
- Ubiquinol (CoQ10)
- Witamina B12
- Laktoferyna
- Witamina D
- Witamina A+E
- Olej z wiesiołka
- Regulator homocysteiny
- sok z granata
- sok z kiszonych buraków -
Ja też poznałam jedną na żywo, byłyśmy na kawie, na drinkach, spotkałyśmy się już parokrotnie i na pewno na tym nie poprzestaniemy 😁 Mamy ze soba kontakt praktycznie codziennie 🥰krakowiankq wrote:Chcieć to móc

Ja poznałam jedną forumową Staraczkę na żywo. Pierwsze spotkanie pod gabinetem dr Sydora
Co ciekawe, nawet nie jest z mojego miasta, a mimo to udało się kilka razy spotkać
Piękne wieści dziewczyny, oby tak dalej 🍀 i dziękuję za kciuki 🫶🏻
krakowiankq, _Dysia_, Jusia92, Daisy1, Laurelli, ms.paranoya lubią tę wiadomość
Starania od 08.2023
Trombofilia, Hashimoto, OAT
♀ 33 ♂ 38
03.2024 💔💔 8tc (6+4)
2026:
ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
→ I ET 24.01 → 30.03 💔 12tc (8+4) T21
→ II FET ⏳ -
Dysia myślałam dziś o Tobie i trzymałam mocno kciuki, więc mega się cieszę, ze przynosisz takie dobre wiadomości! ☺️ oby tak, aż do porodu! 🤞🏻_Dysia_ wrote:Ja również dziękuję wam za trzymanie kciuków. Dziś maluszek ma 1,67 cm i serduszko bijące jak dzwon 🥹 Co się tam spłakałam na tym usg to moje 🤣Oczywiście mam i tak niepokój, bo maluszek wyszedł na 8+0 a powinien dziś być 8+1 ale pani doktor powiedziała żebym absolutnie się nie przejmowała bo na tym etapie rozbieżności będą normalne i dzieciaczki rosną różnie. Ale No ja jak to ja pomartwić się muszę 😅 23 czerwca mam jeszcze jedną kontrolę, dla mojego świętego spokoju i też pani doktor woli mnie mieć na oku przez wcześniejsze poronienie, a 7 lipca idę na prenatalne 😊
Jusia, Olcykowa gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki nieustannie za maluszki 🤞💜
_Dysia_ lubi tę wiadomość
-
Milunia, badanie nasienia w jakiejś klinice leczenia niepłodności, oddanie na miejscu. A jeśli chodzi o leki na hemoroidy, to kompletnie bym się nie przejmowała staraniami. Wychodzę z założenia, że dopóki nie wysikam dwóch kresek to żyje tak, jakby ciąży nie było i biorę wszystko, czego akurat potrzebuje. 🙂
Dawdler34, Milunia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2023
Trombofilia, Hashimoto, OAT
♀ 33 ♂ 38
03.2024 💔💔 8tc (6+4)
2026:
ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
→ I ET 24.01 → 30.03 💔 12tc (8+4) T21
→ II FET ⏳ -
Hej Dziewczyny,
@Mimblanee - przytulam 🫂 Życzę dużo siły w te trudne dni.
@Jusia92 - cudownie
gratulacje! Serduszko to już kamień milowy 
@_Dysia_ - piękna wiadomość
Widziałam, że gdzieś przewinął się wątek zastrzyków z heparyny. Może moja podpowiedź komuś pomoże. Mi dosłownie napływały łzy do oczu jak miałam zrobić zastrzyk w brzuch, mam tam mało tłuszczyku i te zastrzyki nie dość, że były bolesne to jeszcze psychicznie jakoś nie mogłam się przemóc, ale wbić się igłą w brzuch.. grrr! Mój ginekolog powiedział, że mogę je robić także w udo. W przednio-boczną część. Dla mnie to było wybawienie
Na udach tłuszczyku mam sporo, miejsc do wkłuć też jest więcej niż na brzuchu i co najważniejsze - zupełnie nic nie boli
Przeczytałam w internecie, że trzeba uważać, aby nie wbić się w mięsień, więc należy zadbać o to, aby była to porządna fałdka i ścisnąć ją palcami.
Jakiś czas temu robiliśmy badania nasienia męża. Ze względu na to, że problemem było u nas utrzymanie ciąży a nie samo zajście to patrzyłam tylko na fragmentację DNA, która nie jest dobra ale nie ma też tragedii bo wynosi 22%. Dopiero po czasie zaczęłam analizować także resztę wyników i okazuje się, że sytuacja jest niestety kiepska. Za mała objętość bo 1,2 mln (powinno być min. 1,4 mln) i to jeszcze mogę wytłumaczyć tym, że mąż się stresował badaniem, o tyle reszty wyników wytłumaczyć tak już nie można
Koncentracja 4,05 mln/ml (min powinno być 16 mln/ml), ruch postępowy na styku normy 30% (30% norma). Morfologia 1% (powinno być min 4%). Internet mówi, że z tymi wynikami to trochę cud, że udało nam się w pierwszych cyklach zajść w ciąże i trochę mnie to martwi, że rzeczywiście był to cud i kolejne starania będą długie... Nie wiem co o tym myśleć. Czy te wyniki mogły się drastycznie zmienić w ciągu 1-2 miesięcy? Oczywiście suple już wdrożone, luźna gatki też, zero alko i papierosów.
_Dysia_, Jusia92 lubią tę wiadomość
01.2026 - poronienie samoistne 5/6 tydzień
04.2026 - poronienie zatrzymane 9 tydzień (rozwój zatrzymany w 6/7 tygodniu) -
Dziewczyny, u mnie niespodziewany rozwój wydarzeń. Jestem 14 dpo i mam dwie kreski na teście, wyraźne ewidentnie. Zrobiłam test bo nie dostałam okresu ani nie mam żadnych objawów pms co jest mega dziwne u mnie. Plus dostałam antybiotyki na helico i wolę się upewnić że mogę je brać.
Mieliśmy odpuścić ten cykl i przygotowywać się już do ivf, więc jestem w lekkim szoku. Jutro zrobie betę i zobaczymy…
@Olcykowa @Jusia @Dysia świetnie czytać takie wiadomości! Trzymam kciuki żeby dalej się wszystko ładnie rozwijało ❤️
@Czekajaca, a sprawdzaliście testosteron u męża? U mojego partnera był poniżej normy i mogło mieć to wpływ na wyniki; bierze leki jakoś ponad miesiąc a wydaje mi się że są efekty. Co prawda od 2 msc rozszerzyliśmy też suplementację i mocno trzymamy diety, ale ostatnio dostaliśmy nowe wyniki i zmiana jest rewelacyjna moim zdaniem. Wszystkie parametry mocno w gore (morfologia jedynie poniżej 4 ale przy b dużej koncentracji to niby nie problem), fragmentacja z 20 do 10% spadła, koncentracja jest 3 x większa niż rok temu. Długoterminowo on jeszcze rzucił palenie plus od pół roku nie pił w ogóle alkoholu. Nie wiem co miało największe znaczenie, ale uważam że warto próbować wszystkiego żeby zwiększyć szanse.
ABK, _Dysia_, Daisy1, Czekająca7, Jusia92, Dawdler34, Dudu13, Cień, yecikowa, nadzieja09, krakowiankq, Awokado30, Milunia, Paola2604, Cerva, aszin, Laurelli, ms.paranoya, Mimblanee lubią tę wiadomość
🙎♀️ 36 | 👨 34
⌛ od 08.2024
08.2025 • IUI ❌
02.2026 • IUI (L + Ovi) ✅ ⏸️
04.2026 • 💔 9 tc
06.2026 • ⏸️ -
@Niecierpliwa - super zwrot akcji! Gratulacje
Niech się pięknie wszystko rozwija 🤞🍀 Poprawa wyników u Twojego partnera jest ogromna. Napawa to optymizmem, że da się. Testosteronu nie sprawdzaliśmy. Chcę namówić męża na wizytę u androloga (ale to nie jest łatwe zadanie) to zrobimy to badanie przed wizytą i może rzeczywiście to będzie przyczyną słabych wyników.
01.2026 - poronienie samoistne 5/6 tydzień
04.2026 - poronienie zatrzymane 9 tydzień (rozwój zatrzymany w 6/7 tygodniu) -
Ale super historia 😊 Ja pod gabinetem w Barskiej siedziałam koło jednej dziewczyny, i zastanawiałam się czy spotkałyśmy się już na forum i jaki mogłaby mieć nick 😄 To już chyba zboczenie forumowe😆krakowiankq wrote:Chcieć to móc

Jusia92, krakowiankq lubią tę wiadomość
👧🏼 37 🧑🏼 | starania od 02.2024
💔 11tc 02.2025 | 💔 10tc 08.2025 Duphaston
➡️ po 6cs mini-histeroskopia (04.2026) | CD138+ 5/10 HPF | ✂️mięśniaki + zrosty | 💊 leczenie
➡️ kontrolna mini-histeroskopia (05.2026) | ✅️ brak cech zapalnych
☘️ powrót do starań | 💊 Encorton + Accofil
⚠️ ANXA5 M2/N | KIR Bx (2DS2+) | HLA-C C2C2 | Allo-MLR 0% | cross-match 26.5% -
@Księgowa, a jak Ty się czujesz kochana? Mam nadzieję, że wszystko w porządku i złapaliście oddech. Jeśli mogę zapytać, podejmujecie jeszcze rękawice i działacie?👧🏼 37 🧑🏼 | starania od 02.2024
➡️ po 6cs mini-histeroskopia (04.2026) | CD138+ 5/10 HPF | ✂️mięśniaki + zrosty | 💊 leczenie
⚠️ ANXA5 M2/N | KIR Bx (2DS2+) | HLA-C C2C2 | Allo-MLR 0% | cross-match 26.5% -
Cześć trochę się czuję jakbym wchodziła tu nieproszona, bo Wy już się dobrze znacie. Mimo to chciałabym Was podpytać o specjalistów ginekologów z województwa śląskiego, mazowieckiego, małopolskiego, lubelskiego, łódzkiego, który pomógł zdiagnozować nawracające poronienia. Do tej pory korzystałam z pomocy dr Sydora jako immunologa, niestety tym razem leki nie pomogły. Za jakiś czas jak ochłoniemy, pewnie znów do niego wrócimy. Ale szukamy dalej, może nie tylko w immunologii jest problem. Będę wdzięczna za jakieś porady
Wszystkiego dobrego 🙂K-39, M-43
starania od 2018
2022 naturalna poronienie 6tydz,
2022 in vitro jak wyżej,
2023 naturalna jak wyżej,
2024 naturalna, pozamaciczna,
2026 in vitro PGT-A 1 prawidłowy, 2x rozmrażany❄️, poronienie 6 tydzień
w każdej brak tętna 💔
✅️PRAWIDŁOWE:
kariotypy K i M,
brak zespołu antyfosfolipidowego
brak tocznia
brak ANA
cytologia, HPV brak
nie wykryto chalmydii, ureoplasma, mycoplasma
homocysteina 6,3;
białko C 87%;
białko S 95%;
AMH 1,6 obecnie, 2022 AMH 3,7
bad.wirus. prawidłowe
histeroskopia cd138 -3.6/10mm2?
❎️NIEPRAWIDŁOWE:
Leiden, PAI,
niedoczynność, Hashimoto, USG tarczycy
KIR AA, cytokiny,
niska ferrytyna, wit D3
hsg 2021 niedrożność L jajowodu, zmieniony wodniakowato❓️
stymulacja: 1 hiperstymulacja, w 2giej ciałko krwotoczne
💊w ostatniej - accofil, prograf, encorton, clexane 40, estrofem, cyclogest, duphaston, prolutex -
Niecierpliwa, takie niespodzianki lubimy! 😊 Trzymam mocno kciuki za ładne przyrosty bety 🤞🏻
W ogóle dziewczyny ostatnio sobie myślałam o tych moich staraniach i dostrzegłam jedną rzecz. Tylko w dwóch cyklach staraniowych stosowałam inozytol w proszku firmy now foods i w tych cyklach zaszłam w ciążę. W innym miesiącu brałam inozytol w kapsułkach innej firmy i ciąży nie było. Ten sam inozytol w proszku dwa lata temu mega wyregulował mi cykle i miałam co 27-29 dni. Zdaje sobie sprawę, że to może być tylko zwykły przypadek, ale stwierdziłam, że się podzielę tym przemyśleniem, a nuż komuś pomoże 😊
Daisy1, Czekająca7 lubią tę wiadomość
-
Wow, ale niespodzianka! 😍 Mocne kciuki za jutrzejszą betę 🤞🤞☘️ i poprosimy fotkę testu, żeby nacieszyć oczy 😊Niecierpliwa_ wrote:Dziewczyny, u mnie niespodziewany rozwój wydarzeń. Jestem 14 dpo i mam dwie kreski na teście, wyraźne ewidentnie. Zrobiłam test bo nie dostałam okresu ani nie mam żadnych objawów pms co jest mega dziwne u mnie. Plus dostałam antybiotyki na helico i wolę się upewnić że mogę je brać.
Mieliśmy odpuścić ten cykl i przygotowywać się już do ivf, więc jestem w lekkim szoku. Jutro zrobie betę i zobaczymy…👧🏼 37 🧑🏼 | starania od 02.2024
⚠️ ANXA5 M2/N | KIR Bx (2DS2+) | HLA-C C2C2 | Allo-MLR 0% | cross-match 26.5%