@Dudu a jakie wcierki używasz? Ja zużyłam już drugą z pharmaceris T. Z tego co czytałam jest dobry dla kobiet w ciąży i po ciąży więc polecam! Dużo trychologow ja poleca i ja rzeczywiście zauważyłam zmniejszone wypadanie i więcej baby hairow
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
5+5, 3x cb, 7+1 puste jajo
💁♀️98’, 🤵♂️93’
❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)
08.26 -> powrót do starań (euthyrox, metformina, acard, cyclogest, encorton, accofil, heparyna)
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
5+5, 3x cb, 7+1 puste jajo
💁♀️98’, 🤵♂️93’
❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)
08.26 -> powrót do starań (euthyrox, metformina, acard, cyclogest, encorton, accofil, heparyna)