Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Poronienie › 🌱 Nowy początek 🌱
Odpowiedz

🌱 Nowy początek 🌱

Oceń ten wątek:
  • Cień Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dzisiaj ✨
    @Dudu13 - kontrolne USG
    @Zaczytana29 - wizyta u lekarza

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:30

Zaczytana29, Rafiki lubią tę wiadomość

| Hashi 🌺 | Endo + adeno
    🧬 MTHFR C677T | PAI-1 4G/5G | KIR Bx (2DS1+, brak 2DS3)
    💉 IVF od 2019 r.
    9× IVF/ICSI • 6× ET/KET • 2× CB 🤍 • AZ 🌱
    🤍 VI 2025 – poronienie (8. tc.) 💔
    V 2026 – transfer na lekach immunologicznych → β-hCG 0 ❌

Spróbujemy jeszcze raz…🌱🤍
    X 2026 – histeroskopia | Barska Clinic
  • nadzieja09 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milunia wrote:
    Dziewczyny, bo ja się pogubiłam i czat jeszcze namieszał przez ten nac w składzie… prenacaps ovi brac do owulacji czy przez cały cykl?
    Ja biorę jedną porcję cały cykl

Starania od 09.2024
    👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
    01.25 5+5, 04.25, 05.25, 10.25 cb, 06.26 7+1 puste jajo

💁‍♀️98’, 🤵‍♂️93’

❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)

08.26 -> powrót do starań (euthyrox, metformina, acard, cyclogest, encorton, accofil, heparyna)
  • nadzieja09 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy1 wrote:
    @nadzieja09 kiedy testujesz? 🙂🤞
    Myślałam żeby zacząć od czwartku bo to będzie 8dpo i w maju wtedy wyszedł mi pozytywny 🤔 dr Jarosz niby kazała od 7dpo, ale mi się wydaje że to zmarnowany test bo bardzo rzadko się słyszy żeby tak wcześnie coś wychodziło. U mnie ten 8dpo to był taki cień widoczny po wyjęciu testu z kosza po 2h 😅 a Ty kiedy?

Starania od 09.2024
    👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
    01.25 5+5, 04.25, 05.25, 10.25 cb, 06.26 7+1 puste jajo

💁‍♀️98’, 🤵‍♂️93’

❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)

08.26 -> powrót do starań (euthyrox, metformina, acard, cyclogest, encorton, accofil, heparyna)
‹‹ ‹ 407 408 409 410 411
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ