🌱 Nowy początek 🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
kleopatr4 wrote:Tak kupilam 2. Nie wiem co mnie podkusiło żeby jeszcze pod wieczór nasikać. Z jednej strony głupie, ale coś tu jest.
Trudny czas się dla mnie szykuje, bo nie zamierzam przed USG informować męża, ani nikogo. Czuję, że jak wypowiem na głos, że … to zacznę planować i wyobrażać sobie wszystko i narodziny… no nie! Na razie nie mogę o tym myśleć. Tylko czym zająć głowę🤯
Wiem jakie to trudne 🥺 moze jakas książka, film?Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Wooow 🥰☀️🌸💖
To jest poprostu piękne 🥹 aż się wzruszyłam.
kleopatr4 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra trzymam mocno kciuki za dobry rozwój!! 🤞🏻🙂 planujesz badać przyrosty bety czy odpuszczasz?
No powiem wam, że piękny ten styczeń na naszym wątku ❤️ niech passa trwa!
kleopatr4 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 ‘92 & ‘89
06/25 - 💔 poronienie zatrzymane (12tc/9tc)
🔸 G20210A hetero
🔸 MTHFR C677T hetero
🔸 PAI-1 4G/4G homo -
Odpuszczam, nie chce się przejechać. Przez chwile myślałam by chociaż proga sprawdzić ale mam objawy jego wzrostu Iwiec niech się dzieje co ma być.Jusia92 wrote:Kleopatra trzymam mocno kciuki za dobry rozwój!! 🤞🏻🙂 planujesz badać przyrosty bety czy odpuszczasz?
No powiem wam, że piękny ten styczeń na naszym wątku ❤️ niech passa trwa!
Ciekawe czy badania potwierdzają wyższą płodność po poronieniu? Ktoś tak tutaj wspominał że 3 miesiące tak jest.
Millunia, jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:45
#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację (+9cs bezowulacyjnych)
Starania o #2
07.25 - 2. cykl po powrocie @; niedobory, nadczynność tarczycy, hiperkalcemia, długie cykle
STOP 08.25 - pierwotna nadczynność przytarczyc; 10.25 wycięcie gruczolaka 🟰wygrałam z nim💪🏼 walczę z osteopenią i anemią makrocytarną (b9)
💔cb 01/26
Co przyniesie 2026? -