X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Obfita i długa miesiączka po abrazji
Odpowiedz

Obfita i długa miesiączka po abrazji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Moonloo Debiutantka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem miesiąc po abrazji. Wydawało się wszystko ok. W sobotę dostałam miesiaczke. Niestety trwa ona dłużej niż zwykle i jest bardzo obfita, wogole nie ustepuje.krwawienie to czysta krew, bez zniany intensywności... Czy mialyscie taką sytuację? Pozdrawiam

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero czekam na okres, nie doradzę.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po poronieniu samoistnym zupełnym (10 tydzień) i mam dokładnie tak samo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 15:08

2014... and so it begins...

👧 potworniaki jajników
    🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe

IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
    2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia

2019 rozpoczecie procedury w OA

2020 ❤️ naturalny cud córeczka
    2023 ❤️ naturalny cud córeczka
    2026 ?

preg.png
  • Gusia28 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie bylo to samo, miesiaczke dostalam 35 dni po lyzeczkowaniu i byla ona bardzo obfita

• Moonloo Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedzi. Na szczęście po 10 dniach się skończyła. Teraz starania od nowa...

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moonloo wrote:
    Dziękuję za odpowiedzi. Na szczęście po 10 dniach się skończyła. Teraz starania od nowa...

Aż 10 dni? Bardzo współczuje. Mam nadzieję, że u mnie będzie normalna.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ