X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Obrzeki po poronieniu
Odpowiedz

Obrzeki po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy w trakcie ale rowniez tuz po poronieniu wczesnej ciazy (8 tydzien) mialyscie opuchniete nogi (uda,lydki,kostki)? Jesli tak, to czy to normalne i jak sobie z tym poradzilyscie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 19:03

Zofia8
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic takiego nie miałam i też nie słyszałam tu na forum żeby którejś dziewczynie się przytrafiło. Musi być jakiś inny powód.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki pap86 :-)

Zofia8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ