WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Obumarcie jednego z bliźniąt
Odpowiedz

Obumarcie jednego z bliźniąt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaOlka2021 Ekspertka

Wysłany: 3 stycznia 2024, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was miała taki przypadek że była w ciąży bliźniaczej dwukosmówkowej i jeden płód obumarł ? Na badaniach prenatalnych w 12 tyg wyszła u mojego jednego z bliźniąt duża przezierność i wada serca zostałam skierowana do genetyka i na amniopunkcje ale w 13 tyg na wizycie okazało się że jedno z bliźniąt obumarło i że się samo wchłonie a ja się martwię czy wszystko będzie dobrze ze mną i z drugim maluszkiem pomóżcie

👩 28 👱‍♂️28

2018-👼💔 (9tydz)
    2019-👼💔 (11tydz)
    2021- 👶🏼 synek
    2024- 👼👼💔 (16tydz)
  • Evli Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2024, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi 😔
    Był podobny przypadek do Twojego, musiałabyś wejść na wątek o amniopunkcji i cofnąć się do strony 500.

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ