Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Obumarcie jednego z bliźniąt
Odpowiedz

Obumarcie jednego z bliźniąt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaOlka2021 Ekspertka

Wysłany: 3 stycznia, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was miała taki przypadek że była w ciąży bliźniaczej dwukosmówkowej i jeden płód obumarł ? Na badaniach prenatalnych w 12 tyg wyszła u mojego jednego z bliźniąt duża przezierność i wada serca zostałam skierowana do genetyka i na amniopunkcje ale w 13 tyg na wizycie okazało się że jedno z bliźniąt obumarło i że się samo wchłonie a ja się martwię czy wszystko będzie dobrze ze mną i z drugim maluszkiem pomóżcie

👩 28 👱‍♂️28

2018-👼💔 (9tydz)
    2019-👼💔 (11tydz)
    2021- 👶🏼 synek
    2024- 👼👼💔 (16tydz)
  • Evli Autorytet

Wysłany: 3 stycznia, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi 😔
    Był podobny przypadek do Twojego, musiałabyś wejść na wątek o amniopunkcji i cofnąć się do strony 500.

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ