X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie PCOS a poronienie
Odpowiedz

PCOS a poronienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lilka94 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dwa tygodnie temu myśląc że jestem w 12 tygodniu ciazy na usg dowiedziałam się że serduszko przestało bic w 8 tygodniu. Później zabieg, ogromna trauma-same wiecie..
    Pytanie kieruje do dziewczyn z Pcos które też to spotkało. Czy myślicie że Pcos mogło być przyczyną poronienia? Mieszkam w uk i oni uważają że nie, bez żadnych badań.
    Czy ktoś kto mieszka w uk orientuje się gdzie można się zwrócić i jakie badania zrobić żeby zapobiec kolejnemu poronieniu?

22.12.21 Synek 💙
    03.06.20 Córcia ❤️
    10.07.19 Aniolek 9 tc
  • Śnieżka90 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ciezko jednoznacznie stwierdzić, co mogło mieć wpływ na poronienie. Z tego co lekarz mi mówił, to samo pcos ma mały wpływ A raczej schorzenia dodatkowe przy pcos

Śnieżka
    Aniołek- 10 tc [*] 2019
    Aniołek- 7 tc [*]2021
    Aniołek- cb 2022
    Starania od 08.2016

I dla Nas zaświeci słońce...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ