X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie PCOS a poronienie
Odpowiedz

PCOS a poronienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lilka94 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dwa tygodnie temu myśląc że jestem w 12 tygodniu ciazy na usg dowiedziałam się że serduszko przestało bic w 8 tygodniu. Później zabieg, ogromna trauma-same wiecie..
    Pytanie kieruje do dziewczyn z Pcos które też to spotkało. Czy myślicie że Pcos mogło być przyczyną poronienia? Mieszkam w uk i oni uważają że nie, bez żadnych badań.
    Czy ktoś kto mieszka w uk orientuje się gdzie można się zwrócić i jakie badania zrobić żeby zapobiec kolejnemu poronieniu?

22.12.21 Synek 💙
    03.06.20 Córcia ❤️
    10.07.19 Aniolek 9 tc
  • Śnieżka90 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ciezko jednoznacznie stwierdzić, co mogło mieć wpływ na poronienie. Z tego co lekarz mi mówił, to samo pcos ma mały wpływ A raczej schorzenia dodatkowe przy pcos

Śnieżka
    Aniołek- 10 tc [*] 2019
    Aniołek- 7 tc [*]2021
    Aniołek- cb 2022
    Starania od 08.2016

I dla Nas zaświeci słońce...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ