X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie PCOS a poronienie
Odpowiedz

PCOS a poronienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lilka94 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dwa tygodnie temu myśląc że jestem w 12 tygodniu ciazy na usg dowiedziałam się że serduszko przestało bic w 8 tygodniu. Później zabieg, ogromna trauma-same wiecie..
    Pytanie kieruje do dziewczyn z Pcos które też to spotkało. Czy myślicie że Pcos mogło być przyczyną poronienia? Mieszkam w uk i oni uważają że nie, bez żadnych badań.
    Czy ktoś kto mieszka w uk orientuje się gdzie można się zwrócić i jakie badania zrobić żeby zapobiec kolejnemu poronieniu?

22.12.21 Synek 💙
    03.06.20 Córcia ❤️
    10.07.19 Aniolek 9 tc
  • Śnieżka90 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ciezko jednoznacznie stwierdzić, co mogło mieć wpływ na poronienie. Z tego co lekarz mi mówił, to samo pcos ma mały wpływ A raczej schorzenia dodatkowe przy pcos

Śnieżka
    Aniołek- 10 tc [*] 2019
    Aniołek- 7 tc [*]2021
    Aniołek- cb 2022
    Aniołek-cb 2025
    Starania od 08.2016

I dla Nas zaświeci słońce...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ