X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Perły Księżniczki po poronieniu
Odpowiedz

Perły Księżniczki po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nika312 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    obecnie jestem ponad 2 miesiace po porodzie w 19 tyg (martwe dziecko) i zabiegu łyżeczkowania. Kolejny okres był znów obfity i wychodziło dużo skrzepów. Oprócz tego w pochwie od kilku lat mam torbiel śluzową. Znalazłam na internecie informacje dot. pozytywnego działania tych perelek. Czy któraś z was może wypowiedzieć się na temat tego specyfiku? Ktoś stosował?

3jgxgywluivf3b0i.png
    atdc2n0aevz3e5ts.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ