X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Perły Księżniczki po poronieniu
Odpowiedz

Perły Księżniczki po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nika312 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    obecnie jestem ponad 2 miesiace po porodzie w 19 tyg (martwe dziecko) i zabiegu łyżeczkowania. Kolejny okres był znów obfity i wychodziło dużo skrzepów. Oprócz tego w pochwie od kilku lat mam torbiel śluzową. Znalazłam na internecie informacje dot. pozytywnego działania tych perelek. Czy któraś z was może wypowiedzieć się na temat tego specyfiku? Ktoś stosował?

3jgxgywluivf3b0i.png
    atdc2n0aevz3e5ts.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ