Plamienie zamiast miesiączki po poronieniu
-
Witam Was kochane kobietki 😘 Poroniłam 20 września, zarodek przestał się rozwijać około 5/6 tygodnia. Obyło się bez łyżeczkowania, wszystko ładnie się samo oczyściło. 20 października pojawiło się u mnie brązowe plamienie i trwa do dziś tj. trzeci dzień, aczkolwiek jest tego naprawdę bardzo mało. Towarzyszy temu ból podbrzusza ale o wiele słabszy aniżeli normalnie podczas miesiączki. Czy któraś z Was miała podobnie?
Dodam że 20 października zrobiłam test ciążowy i wyszła bladziutka druga kreseczka. Pierwsze co pomyślałam, to że beta jeszcze do końca nie spadła po poronieniu ale pewności nie mam bo 6 października kiedy również robiłam test ciążowy aby śledzić spadek bety to wyszła identyczna blada druga kreseczka. Minęły dwa tygodnie pomiędzy 6 a 20 października i nie wiem co sobie teraz o tym wszystkim myśleć 🤔. Przytulanka oczywiście były ponieważ nie było przeciwskazań. Z góry ślicznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi ❤️.
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
KasiaCh wrote:Witam Was kochane kobietki 😘 Poroniłam 20 września, zarodek przestał się rozwijać około 5/6 tygodnia. Obyło się bez łyżeczkowania, wszystko ładnie się samo oczyściło. 20 października pojawiło się u mnie brązowe plamienie i trwa do dziś tj. trzeci dzień, aczkolwiek jest tego naprawdę bardzo mało. Towarzyszy temu ból podbrzusza ale o wiele słabszy aniżeli normalnie podczas miesiączki. Czy któraś z Was miała podobnie?
Dodam że 20 października zrobiłam test ciążowy i wyszła bladziutka druga kreseczka. Pierwsze co pomyślałam, to że beta jeszcze do końca nie spadła po poronieniu ale pewności nie mam bo 6 października kiedy również robiłam test ciążowy aby śledzić spadek bety to wyszła identyczna blada druga kreseczka. Minęły dwa tygodnie pomiędzy 6 a 20 października i nie wiem co sobie teraz o tym wszystkim myśleć 🤔. Przytulanka oczywiście były ponieważ nie było przeciwskazań. Z góry ślicznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi ❤️. -
Cześć dziewczyny, jestem 4 tyg po zabiegu, 5 tyg od wydalenia zarodka:(
Od 4 dni dni plamie bardzo bardzo bardzo skąpo na brązowo, a od dwóch na wręcz czarno , ale też mało..i to w sumie tylko z rana. To nie wyglada jak mój dawny okres.. więc nie wiem czy to traktować jak okres czy co
Miała tak któraś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2021, 12:28
-
Dziękuje Ci bardzo :*, trochę się uspokoiłam..więc musze poczekać jeszcze chwile.
Zula36 lubi tę wiadomość
-