Płodność szybko po łyżeczkowaniu!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam zabieg w maju i w listopadzie tamtego roku. W obu przypadkach okres miałam po 3 tyg. od zabiegu. Czytałam wtedy o dziewczynach, które dostawały okres nawet po 50 dniach. Ale jeśli nie dostaniesz do 6 tyg po porodzie to zgłoś się do lekarza.Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
nick nieaktualnyIzunia30 wrote:Dziewczyny czy to możliwe, zebym 2 tygodnie po zabiegu łyzeczkowania miała juz dni płodne?? testy owulacyjne wyszły pozytywne no i sluz płodny tez jest???
Możliwe, mi Of też już wyznaczył owulkę, a jestem przed 1@. Co prawda poronienie naturalne, ale jednak... -
nick nieaktualnyNapisze z mojej strony jak to wygladało a poroniłam 5 razy. Za kazdym razem miałam troche inaczej. Mysle,ze zalezy to od organizmu,od wieku ciazy,od tego jak poroniła kobieta - czy naturalnie czy przez zabieg.
Czasami kobiety na 1 @ czekaja krótko czasami długo ale zwykle po miesiacu od poronienia powinno sie isc na pierwsza kontrole wiec wtedy ginekolog sprawdzi co tam sie dzieje.
Ja miałam róznie po poronieniach bez zabiegu mialam okres pierwszy normalnie a po zabiegu dlużej musiałam czekac. A owulacja tez róznie w kazdym cyklu po poronieniu inaczej ale znam kobiety które nie doczekały pierwszego okresu a zaszły w ciaze i maja juz zdrowe dzieciaczki. Ja teraz miałam juz dni płodne po zabiegu - nawet podczas badania w dniu zabiegu było widac piekne jajeczko.
Życze kazdej z Was aby ten Nowy ROk był rokiem szczescia i zielnosciChica Mala, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć jestem tu nowa. Jestem 7dni od zabiegu łyżeczkowania. Ciąża obumarła w 9tyg a dowiedziałam się w 14. Poszłam na usg żeby posłuchać bicia serduszka mojego maleństwa, jednak się nie doczekałam Strasznie się załamałam ciągle płakałam i zastanawiałam się dlaczego tak się stało. O ciąże z mężem staraliśmy się 4msc. Byłam w takim szoku, że wychodząc zapomniałam się zapytać po jakim czasie mogę współżyć z mężem, mija tydzień a ja mam wielką potrzebę na bliskość z mężem W nocy jeszcze krwawiłam a dziś zaobserwowałam rozciągliwy śluz i temp mi skacze między 36,9-37,1. Nie wiem skąd taki śluz. Czy to możliwe że mam dni płodne ?
-
Mama_Mai wrote:Myślę że to możliwe, ja w 2 ciąże zaszlam po 1@ od zabiegu, ale czytałam tu o dziewczynach, które nawet nie doczekały @ i były już w ciąży
i to jest dla nas ogromna iskierka nadziei! Moj lekarz ma teraz 2 takie pacjentki w zaawansowanej zdrowej ciazy, jedna nie doczekala nawet 1 @, druga zaraz po 1@
Takie informacje daja mi radosc i pozwalaja wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze!jangwa_maua, Chica Mala, gabi544, Viktoria lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-