Po kilku poronieniach [*]
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie też sytuacja po 5 poronieniach, teraz czekamy na nasz 6 cud. U nas przyczyna też nieznana chociaż lekarz stwierdził że wina może leżeć po stronie przepływów lozyskowycg ale to pewnie będziemy badać po porodzie. Widzę, że jesteś w ciąży, gratuluję i trzymam kciuki bierzesz jakieś leki?
Ala97 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Ja jestem po 2 poronieniach - oba na tym samym etapie: 7tc.
Pierwsze: serce przestalo bic po 6tyg i 2d.
Drugie: poronienie samoistne 6tydz. i 5 dni - serce bilo do ostatnich chwil.
Teraz jestem w niespodziewanej ciazy w pierwszym cyklu od poronienia. Mielismy robic badania, a tu niespodzianka... strach towarzyszy nam non stop. -
Ryba1985 wrote:Ja jestem po 2 poronieniach - oba na tym samym etapie: 7tc.
Pierwsze: serce przestalo bic po 6tyg i 2d.
Drugie: poronienie samoistne 6tydz. i 5 dni - serce bilo do ostatnich chwil.
Teraz jestem w niespodziewanej ciazy w pierwszym cyklu od poronienia. Mielismy robic badania, a tu niespodzianka... strach towarzyszy nam non stop.
Radziłabym pomimo wszystko zrobić badania i nie żałować pieniędzy, iść do odpowiedniego specjalisty. Niektóre problemy mogą się uwidocznić rownież w późniejszej ciąży, nawet na początku jest wszystko ok. -
Nadzieja1988! wrote:Witajcie!
Mam za sobą 5 obumarłych ciąż w tym dwa łyżeczkowania (5 ciąża bliźniacza). Wykonałam mnóstwo badań. Koszty ogromne. Wszystko wyszło w jak najlepszym porządku. Przyczyny strat nadal nieznane.ojejku lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-