X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie po poronieniu- objawy przed @ pomòżcie
Odpowiedz

po poronieniu- objawy przed @ pomòżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iga28 Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zawsze przed okresem czułam ze się zbliża, bolal mnie brzuch, piersi, teraz od czasu poronienia zero objawów okres zjawia się w terminie zawsze ale nic wcześniej nie czuje, jak to było u was? Mam się martwić ze coś jest nie tak?

oar83e3kxq0nve8p.png
    Aniołki - marzec 2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana myślę, ze nie powinnaś się martwic. Jezeli @ się pojawia i nic dziwnego się podczas niej nie dzieje to wrzuć na luz ;-)
    Ja po ciąży biochemicznej miałam bardziej bolesną @ pierwszego dnia.
    My po poronieniach zawsze będziemy panikować z byle powodu i myślę ze na razie musimy z tym zyc...
    Ja mam dni plodne właśnie i taki strach czuję, ze znowu cos pójdzie nie tak...

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Justine M Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co czekam na pierwszą @ po poronieniu bez zabiegu
    tzn nie czekam, mam nadzieję że zafasolkowałam i @ nie przyjedzie
    ale też się zastanawiam kiedy, minęło już 33 dni po i nic
    objawy mam tzn bóle menstruacyjne ale nie duże

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 00:04

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • Kajula Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietam ze pierwsze @ po poronieniu pojawialy sie bez objawowo po jkims czasie organizm wrocil do "siebie" i normalnie odczowam bol brzucha przed @ i inne dolegliwosci , ktore pojawialy sie przed strata.

34bw3e3kdxys4dma.png
    Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ