X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Podejrzany pecherzyk i negatywna beta
Odpowiedz

Podejrzany pecherzyk i negatywna beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lalaland Nowa

Wysłany: 18 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie i myślę, że ktoś mi tu pomoże bo widzę, że wiedzę dziewczyny macie szeroką. Z powodu jednodniowego krwawienia w 23 dniu cyklu poszłam do ginekologa w 32 dniu (cykle mam zazwyczaj 32-34 dniowe). Po usg dopochwowym lekarka stwierdziła, że coś widzi, powiedziała, że może to być pęcherzyk ale i coś innego, miało to jedynie 2 mm. Ja byłam bardzo zdziwiona bo używam prezerwatyw i miałam stosunek w tym miesiącu jedynie raz, wewnętrznie nie czułam, że jestem w ciąży, a poza tym wiem, że usg nie wykrywa pęcherzyka tak małego. Tego samego dnia poszłam na bete i wyszła 0. Następnego dnia w nocy dostałam bardzo bolesnej miesiączki, nie była ona obfita (ale krwawienie było) jednakże miałam silne skurcze, ból podbrzusza i kręgosłupa. Skończyła się ona po trzech dniach i ponownie poszłam na bete, która wyniosła znowu 0. Druga beta wykonywana była w 21 dni od stosunku (z prezerwatywa) i w 36 dni od ostatniej miesiączki jeśli założyć, ze te ostatnie krwawienie miesiączka nie było a jedynie jakimś krwawieniem (choć ja sądzę, że była to miesiączka tylko że krótsza niż zazwyczaj). Dodam też, że do 32 dnia cyklu miałam bardzo bolesne i nabrzmiałe piersi jednakże w 33 dniu ból przeszedł. Czy mogę całkowicie wykluczyć ciążę? Czy było to poronienie, czy może tej ciąży w ogóle nie było?
    Męczy mnie trochę zgaga jednakże test z krwi jak i z moczu nie wykazuje ciąży. Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 18:32

• Lalaland Nowa

Wysłany: 19 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt mi nie odpowie :( ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiście traktowalabym to jak okres a nie poronienie

• Lalaland Nowa

Wysłany: 19 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ