X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Polip endometrialny
Odpowiedz

Polip endometrialny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2024, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem po stracie w 19tc, w 5dn cyklu po miesiączce byłam na usg I lekarz nie widział nic niepokojącego. Tydzień później byłam u innego lekarza i zauważył polipa w macicy 9x8mm... nie mam żadnych plamien, czy to możliwe że tak szybko urósł? Czy może się wchłonąć? Nie chce przesuwać starań 🤧

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP.
    Pai homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb

⏸️ 11dpo, 22.03 🥳
    22.03 bhcg 117, prog 37
    24.03 bhcg 288
    27.03 bhcg 1149
    31.03 bhcg 5718

Bąblu, widzimy się w listopadzie!🥹

~neoparin 40, acard 75, euthyrox 50
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ