X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie poronienia nawykowe specjalista Poznan/Warszawa/Szczecin
Odpowiedz

poronienia nawykowe specjalista Poznan/Warszawa/Szczecin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś z Was ma namiary na sprawdzonego specjalistę od poronień nawykowych w Poznaniu ew. Warszawie lub Szczecinie? Błagam o pomoc!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2019, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Poznaniu najlepsza specjalistka jest Prof Jana Skrzypczak ale jest bardzo oschla ,duzo dziewczyn chodzi rowniez do doktora Macieja Brazerta ,ja osobiscie lecze sie w Medart .Ta sa specjslisci jesli chodzi o Poznan ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 15:06

• Mildred Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nanu7 jak skończyła się twoja historia. Trzymam za Ciebie kciuki i za przyrost bety

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 14:39

Nanu7 lubi tę wiadomość

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Mildred dziękuję, że pytasz!
    W srode dostalam plamienia, bólu podbrzusza i krzyza zatem juz wszystko spisalam na straty, męża poinformowałam, ze nic z tego, chcialam już nawet nie robic zastrzyku z heparyny tego dnia, przepłakałam conajmniej godzinę i nawet umówiłam się do prof. Jerzak w Warszawie.

Ale okazało się że beta przyrosla z 429 na 2900. Po 2 dniach znowu zrobilam beta i moj kochany lekarz specjalnie dla mnie przyjechal do przychodni, zeby zrobic usg. Okazalo sie, ze bol krzyza, to nerki a plamienie z szyjki macicy, bo podrażniłam przy aplikacji luteiny. Beta tego dnia 6700. Na usg pęcherzyk wraz z cialkiem zoltkowym, lekarz powiedzial, ze jak na razie wygląda obiecujaco i 2 tyg mam siedzieć w domu na zwolnieniu bez stresu. Za 2 tyg. Kolejne usg. Jestem spokojniejsza. Zobaczymy, co czas pokaże...

• Mildred Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2019, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nanu7 powodzenia. Musi być dobrze. Statystyki urodzeń zdrowych dzieci są po naszej stronie. Sciskam

9ewns65gkf9ocqq6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ