X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie a goraczka
Odpowiedz

Poronienie a goraczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sysia87 Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Dzisiaj rozpoczęło się u mnie poronienie po lekach, które dostałam na wywołanie. Pojawiła się również gorączka. Czy któraś z Was miała? Na kartce od lekarki ani od niej nic nie było o gorączce

• Stokrotka94 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam, ale tylko 37,2. Pojechałam na nocną opiekę lekarską ale całe szczęście było wszystko ok. Moim zdaniem powinnaś obowiązkowo pojechać na izbę przyjęć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca, 17:49

👩‍❤️‍👨 31&35
    💔 15.05.25 6/9 tydz.
    Mutacja PAI-1 w układzie homozygotycznym 🧬
    Streptococcus agalactiae - posiew dodatni 🦠
    APS wykluczony ✅
    Celiakia wykluczona ✅
    TSH, Progesteron, Estradiol, Prolaktyna ⏳
    Badanie komputerowe nasienia ⏳
    Fragmentacja DNA plemników ⏳
  • Mq1991 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysia87 wrote:
    Hej dziewczyny. Dzisiaj rozpoczęło się u mnie poronienie po lekach, które dostałam na wywołanie. Pojawiła się również gorączka. Czy któraś z Was miała? Na kartce od lekarki ani od niej nic nie było o gorączce
    Ja mialam podwyższona temperaturę przy poronieniu po lekach. Ale ja leżałam w szpitalu. Też bym radziła skonsultować z lekarzem.

👱‍♀️ 33l👦🏻35l
    Starania od 08.2020

-12.2022 💔 CP, laparoskopia, jajowód zachowany
    -10.2023 Klinika leczenia niepłodności (Ovum Lublin)
    -11.2023 histeroskopia, hormony ✅️
    -2024 4 x stymulacja owulacji ❌️
    -2024 3 x IUI ❌️
    _________
    2025 Kwalifikacja IVF ✅️
    AMH 7,34, Cross-match 30,2%
    -25.01 stymulacja (Ovaleap, Cetrotide, Gonapeptyl)
    -10.02 punkcja, ❄️❄️❄️❄️❄️
    -08.03 I FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard)❌️
    -08.04 II FET (leki jak wyżej)❌️
    -08.05 III FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard, Neoparin) 7dpt beta 59, 9dpt 179, 11dpt 399, 13dpt 908, 19dpt pęcherzyk w macicy, 21dpt 💔
    Zostały ❄️❄️
  • Sysia87 Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szpitalu, zostawiają mnie na noc bo mam za niska hemoglobinę

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ