X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie a kolejna ciąża.
Odpowiedz

Poronienie a kolejna ciąża.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagdaS672 Nowa

Wysłany: 22 lutego 2024, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was. To mój pierwszy post tu na forum więc troszkę o sobie powiem. Mam 25 lat (jeszcze), 2 dzieci 4 i 2,5 roku. Niedawno zaszłam w nieplanowaną ciążę i niestety poroniłam. Lekarz mówił żeby się nie poddawać i obraliśmy konkretny plan działania. Moje pytanie brzmi, po jakim czasie od tego smutnego wydarzenia udało się wam zajść w ciążę? Dodam że żadnych leków ani witamin obecnie nie biorę (zalecenie lekarza).

• Babulka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie bierzesz choćby kwasu foliowego to nie powinnaś zachodzić obecnie w ciążę. Powinien on być suplementowany najlepiej 3 cykle przed poczęciem.

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ