Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie a kolejna ciąża.
Odpowiedz

Poronienie a kolejna ciąża.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagdaS672 Nowa

Wysłany: 22 lutego, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was. To mój pierwszy post tu na forum więc troszkę o sobie powiem. Mam 25 lat (jeszcze), 2 dzieci 4 i 2,5 roku. Niedawno zaszłam w nieplanowaną ciążę i niestety poroniłam. Lekarz mówił żeby się nie poddawać i obraliśmy konkretny plan działania. Moje pytanie brzmi, po jakim czasie od tego smutnego wydarzenia udało się wam zajść w ciążę? Dodam że żadnych leków ani witamin obecnie nie biorę (zalecenie lekarza).

• Babulka Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie bierzesz choćby kwasu foliowego to nie powinnaś zachodzić obecnie w ciążę. Powinien on być suplementowany najlepiej 3 cykle przed poczęciem.

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ