X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie a kolejna ciąża.
Odpowiedz

Poronienie a kolejna ciąża.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagdaS672 Nowa

Wysłany: 22 lutego 2024, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was. To mój pierwszy post tu na forum więc troszkę o sobie powiem. Mam 25 lat (jeszcze), 2 dzieci 4 i 2,5 roku. Niedawno zaszłam w nieplanowaną ciążę i niestety poroniłam. Lekarz mówił żeby się nie poddawać i obraliśmy konkretny plan działania. Moje pytanie brzmi, po jakim czasie od tego smutnego wydarzenia udało się wam zajść w ciążę? Dodam że żadnych leków ani witamin obecnie nie biorę (zalecenie lekarza).

• Babulka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie bierzesz choćby kwasu foliowego to nie powinnaś zachodzić obecnie w ciążę. Powinien on być suplementowany najlepiej 3 cykle przed poczęciem.

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ