Poronienie i brak okresu!!!
-
Hej dziewczyny zwracam sie do was bo moze ktoras miala podobna sytuacje...Moj problem polega na tym ze 11.01.2015 ,6tc poronilam samoistnie i w sumie jeszcze nie dostalam okresu po tym poronieniu w sumie lekarz mi kazal przyjsc jak bede juz po okresie bralam clo bo mam zespol pco i brak owulacji i niestety lekarz mi musial to wszystko wywolac jak myslicie isc do lekarza czy poczekac jak okres sam przyjdzie...Pozdrawiam i czekam na porady:)Magda26
-
nick nieaktualnyMagda 26 witam Cie!
Ja poroniłam 5 grudnia (przez łyżeczkowanie), a @ dostałam dopiero 17 stycznia. Pamiętam, że bardzo się wtedy bałam, że coś jest nie tak, że to tak długo trwa. Na forach czytałam, że większość dziewczyn dostało po 28-30 dniach. Do Gina poszłam dopiero w lutym, stwierdził że wszystko dobrze. Nie stresuj się tym, nic złego się nie dzieje, Twój organizm musi po swojemu dojść do siebie, a jak dojdzie to przyjdzie @. Ale jeśli masz możliwość konsultacji z Ginem (do mojego się czeka 3 tyg ) to może to sprawdz.
Pozdrawiam -
Magda, mi lekarze powiedzieli, że często zdarza się czekanie na pierwszy okres nawet ok.6-8 tygodni i dopiero po 8 tygodniach miałam przyjść na wywołanie jeżeli się sam nie pojawi. Ja dostałam ostatecznie równo po 5 tygodniach od łyżeczkowania.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
U mnie @ pojawiła się 6 dni po tym jak ciąża przestała się rozwijać. Teraz mam 52 dc i @ nadal nie ma... Wczoraj przyjęłam ostatnio dawkę luteiny, @ powinna pojawić się w przeciągu 5 dni...
Mam za sobą dwie ciąże biochemiczne, od tego czasu moje cykle są strasznie nieregularne...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Witam jestem tu Nowa . W lutym tego roku poronilam i martwię się bo do teraz czyli lipca nie mam miesiączki, byłam u ginekologa powiedziała że wszystko ok .A ja dalej nie mam okresu ,czy któraś z was też tak miała bo już sama nie wiem co mam robić, proszę doradźcie mi coś.
-
Cześć,
Zapisz się do innego ginekologa zasięgnąć drugiej opinii,to nie jest ok, że tak dlugo po poronieniu nie dostałaś okresu. Miałaś usg? -