X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie i brak okresu!!!
Odpowiedz

Poronienie i brak okresu!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny zwracam sie do was bo moze ktoras miala podobna sytuacje...Moj problem polega na tym ze 11.01.2015 ,6tc poronilam samoistnie i w sumie jeszcze nie dostalam okresu po tym poronieniu w sumie lekarz mi kazal przyjsc jak bede juz po okresie bralam clo bo mam zespol pco i brak owulacji i niestety lekarz mi musial to wszystko wywolac jak myslicie isc do lekarza czy poczekac jak okres sam przyjdzie...Pozdrawiam i czekam na porady:)

Magda26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda 26 witam Cie!

Ja poroniłam 5 grudnia (przez łyżeczkowanie), a @ dostałam dopiero 17 stycznia. Pamiętam, że bardzo się wtedy bałam, że coś jest nie tak, że to tak długo trwa. Na forach czytałam, że większość dziewczyn dostało po 28-30 dniach. Do Gina poszłam dopiero w lutym, stwierdził że wszystko dobrze. Nie stresuj się tym, nic złego się nie dzieje, Twój organizm musi po swojemu dojść do siebie, a jak dojdzie to przyjdzie @. Ale jeśli masz możliwość konsultacji z Ginem (do mojego się czeka 3 tyg :/ ) to może to sprawdz.
    Pozdrawiam

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, mi lekarze powiedzieli, że często zdarza się czekanie na pierwszy okres nawet ok.6-8 tygodni i dopiero po 8 tygodniach miałam przyjść na wywołanie jeżeli się sam nie pojawi. Ja dostałam ostatecznie równo po 5 tygodniach od łyżeczkowania.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny:) takze jeszcze troche poczekam zobacze co czas pokaze...nie moze byc nic gorszego niz poronienie ale nic sie nie zrobi i trzeba zyc dalej moze wkoncu sie uda:):)

Magda26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszą @ (prawdopodobnie to była @ ) dostałam po 21 dniach , kolejną musiałam wywołać luteiną

• D. Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ pojawiła się 6 dni po tym jak ciąża przestała się rozwijać. Teraz mam 52 dc i @ nadal nie ma... Wczoraj przyjęłam ostatnio dawkę luteiny, @ powinna pojawić się w przeciągu 5 dni...

Mam za sobą dwie ciąże biochemiczne, od tego czasu moje cykle są strasznie nieregularne...

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze czemu my musimy to wszystko przechodzic jednym sie udaje a drugie nie moga masakra...miejmy nadzieje ze los sie dla nas usmiechnie:)

Magda26
  • Zalamana Nowa

Wysłany: 22 lipca 2024, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu Nowa . W lutym tego roku poronilam i martwię się bo do teraz czyli lipca nie mam miesiączki, byłam u ginekologa powiedziała że wszystko ok .A ja dalej nie mam okresu ,czy któraś z was też tak miała bo już sama nie wiem co mam robić, proszę doradźcie mi coś.

• Nosa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2024, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Zapisz się do innego ginekologa zasięgnąć drugiej opinii,to nie jest ok, że tak dlugo po poronieniu nie dostałaś okresu. Miałaś usg?

37👩& 36🧔
    PCOS, IO, SM, AMH: 8,68
    Kariotypy ✅️
    28.04.24 11dpo ⏸️, 24.06.24 💔 12+1 poronienie chybione

13.10.2024 10dpo ⏸️🌈
    🩺 22.01.
    1. prenatalne i Nifty - wyniki prawidłowe, chłopiec 💙
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ