X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie/krwawienie/ tabletki anty
Odpowiedz

Poronienie/krwawienie/ tabletki anty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • skwarka Nowa

Wysłany: 19 marca, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym dowiedzieć się czy ktoś miał podobny przypadek. Poroniłam w 6 tyg ciąży w szpitalu. Wywołanie farmakologiczne a następnego dnia odessało mi pozostałości. Wszystko dobrze przebiegało. Po tyg miałam konsultację ginekologiczną wszytko oczyszczone ale że mam nieregularne miesiączki to otrzymałam tabletki antykoncepcyjne. Po dwóch tyg od poronienia (czyli tydzień od brania tabletek) dostałam krwawienia. Beta spadła na ten moment do wartości 25. Ostatnia wizyta u lekarza dalej potwierdzone że jest oczyszczone i żebym wyskończyla blister anty i czekała na miesiączkę i wtedy ponownie sprawdziła betę. Niepokoi mnie fakt że dopiero po dwóch tyg od poronienia znowu krwawię( trwa już 7 dzień ). Czy któraś z Pań miała takie doświadczenie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ