X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie/krwawienie/ tabletki anty
Odpowiedz

Poronienie/krwawienie/ tabletki anty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • skwarka Nowa

Wysłany: 19 marca, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym dowiedzieć się czy ktoś miał podobny przypadek. Poroniłam w 6 tyg ciąży w szpitalu. Wywołanie farmakologiczne a następnego dnia odessało mi pozostałości. Wszystko dobrze przebiegało. Po tyg miałam konsultację ginekologiczną wszytko oczyszczone ale że mam nieregularne miesiączki to otrzymałam tabletki antykoncepcyjne. Po dwóch tyg od poronienia (czyli tydzień od brania tabletek) dostałam krwawienia. Beta spadła na ten moment do wartości 25. Ostatnia wizyta u lekarza dalej potwierdzone że jest oczyszczone i żebym wyskończyla blister anty i czekała na miesiączkę i wtedy ponownie sprawdziła betę. Niepokoi mnie fakt że dopiero po dwóch tyg od poronienia znowu krwawię( trwa już 7 dzień ). Czy któraś z Pań miała takie doświadczenie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ