WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie/krwawienie/ tabletki anty
Odpowiedz

Poronienie/krwawienie/ tabletki anty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • skwarka Nowa

Wysłany: 19 marca, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym dowiedzieć się czy ktoś miał podobny przypadek. Poroniłam w 6 tyg ciąży w szpitalu. Wywołanie farmakologiczne a następnego dnia odessało mi pozostałości. Wszystko dobrze przebiegało. Po tyg miałam konsultację ginekologiczną wszytko oczyszczone ale że mam nieregularne miesiączki to otrzymałam tabletki antykoncepcyjne. Po dwóch tyg od poronienia (czyli tydzień od brania tabletek) dostałam krwawienia. Beta spadła na ten moment do wartości 25. Ostatnia wizyta u lekarza dalej potwierdzone że jest oczyszczone i żebym wyskończyla blister anty i czekała na miesiączkę i wtedy ponownie sprawdziła betę. Niepokoi mnie fakt że dopiero po dwóch tyg od poronienia znowu krwawię( trwa już 7 dzień ). Czy któraś z Pań miała takie doświadczenie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ