SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie samoistne - exacyl i cyclonamine
Odpowiedz

Poronienie samoistne - exacyl i cyclonamine

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bialekwiaty96 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Trafiłam tutaj ze względu poronienia w 7tc, które miało miejsce kilka tygodni temu , a niestety ciągnie się do dzisiaj.

18.12 w 7tc trafiłam do szpitala z krwawieniem. Ciaza była wtedy jeszcze utrzymana , ale nie udało sie i po kilku dniach zostałam wypisana z informacją, ze organizm sam sie oczyści. W miedzy czasie wypadały święta, sylwester - wiadomo cięższy dostęp do lekarzy.
    Ze szpitala wyszlam 21 grudnia , 23 grudnia miałam zrobić bete - byłam w kontakcie z ordynatorem szpitala. Okazało sie ze beta wzrosła przez te dwa dni z poziomu 1600 do 1700. W wigilię bylam u ordynatora na usg - dostalam silnego krwawienia , wiec przepisał mi cyclonamine i exacyl.
    Brałam je aż do sylwestra, krwawienia nie bylo - tylko.plamienie. Tydzien później wigilie kazał mi powtórzyć bede spadła to 1600. Od wczoraj - po skończeniu leków znowu zaczęłam.silnie krwawić- obfita miesiączka nadal ze skrzepami . Dzisiaj zrobiłam bete i czekam na wynik. Ciągle jestem w kontakcie z ordynatorem , ale on jedyne co robi to wysyła non stop na betę.

Zastanawiam sie czy branie tych leków mogło" zastopować " to poronienie I teraz dopiero organizm sie zaczyna oczyszczac ?
    Wieczorem jak dostanę wynik bety to oczywiście znowu zadzownie do ordynatora , natomiast jestem juz tym tak zmęczona, bo teoretycznie krwawienie nie powinno tak długo trwać i moze powinni mi zrobic zabieg? Czy którakolwiek brała leki przeciwkrowotczne przy poronieniu? I jak u was spadała beta? Ile to wszytsko trwało...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ