Poronienie w domu
-
Dziewczyny ta w śr odstawiłam leki bo beta zaczęła spadać. Jestem w połowie 7 tyg ciazy. Moja beta prawdopodobnie spada od 12 dni. Jutro mam zaplanowane usg u lekarza. Zaczęłam plamic czarnym słuzem a więc zaczęło się poronienie bez tabletki. Nic mnie nie boli
Sluz jest tylko wewnątrz. Boli tylko tak jakby w okolicach wyrostka robaczkowy go gdy chodzę. Czy ja powinnam jechać do szpitala wiedząc że samoczynnie mój organizm się oczyszcza? Czy odczekać i w pon iść na usg ? Jak on je zrobi jak będzie krew tam ? Co byscie zrobiły widząc krew i wiedząc że to poronienie bo beta spada. Jest po co jechać do szpitala ? Czy powinnam wziąć jakich antybiotyk na zapalenie zakażenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 09:34
-
nick nieaktualnyZaczekaj na normalne krwawienie. Myślę, że w szpitalu Cię nie przyjmą skoro beta spada i już plamisz (miałam taką sytuację). Ja miałam słabe krwawienie (spodziewałam się potopu), beta słabo spadała więc poszłam na USG. Lekarz wtedy powiedział, że to już końcówka, na monitorze pokazał ile jeszcze krwi zostało, kazał raz w tygodniu badać bete.
Idź w trakcie albo zaraz po krwawieniu do lekarza na USG żeby sprawdził czy wszystko jest ok. Zbadaj też betę.Jeśli w ciągu kilku dni nic się nie ruszy, to idź do szpitala. -
Ja przy mocnych brązowo/ czarnych plamieniach pojechalam na szpital, niestety na usg nie było już nic, chwilę po usg poronilam calkowicie, zaczęło się mocne krwawienie i wszystko wypadło. Przepraszam za określenia. Też byłam w połowie 7 tych, tylko u mnie niestety nie pojawił się zarodek.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-