X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie zatrzymane
Odpowiedz

Poronienie zatrzymane

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26 maja miałam w szpitalu wywoływane poronienie. Podano mi cytotec, na drugi dzień ponownie. Po tygodniu krwawienia okazało się że macica ładnie się oczyściła i zabieg nie będzie potrzebny. Jaki dzień mogę przyjąć za początek cyklu? Kiedy spodziewać się owulacji?
    2 lata temu poroniłam i miałam zabieg. 28 dni po zabiegu dostałam miesiączki, kolejny cykl znowu 28 dni (wcześniej miałam po 31) i zaszłam w ciążę. Nie wiem czego spodziewać się teraz. Pomoże któraś?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ