X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie zatrzymane a covid
Odpowiedz

Poronienie zatrzymane a covid

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kamila12 Debiutantka

Wysłany: 24 września 2022, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was otrzymała skierowanie do szpitala w związku z poronieniem zatrzymanym i zanim się zgłosiła na oddział to złapała covida?? Po otrzymaniu skierowania stwierdziłam że poczekam jakiś czas, może krwawienie samo przyjdzie ale po 2 tygodniach nadal cisza. Chciałam zgłosić się w poniedziałek do szpitala, złapałam covida :( mam stan podgorączkowy, ból mięśni, gardła. Zaczęłam panikowac, że nie przyjmą mnie do szpitala, że zbyt długo czekałam. Teraz byłby 9 TC, lekarz mówił że mogę czekać nawet do 11 tc ale moja psychika ma już dość. Nie wiem co robić :( czy któraś z was czekała tak długo na poronienie ?

• Roxie_eS Autorytet

Wysłany: 26 września 2022, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie wiem jak pomoc w Twojej sytuacji ale daj znać czy jakoś udało Ci się dostać do lekarza i czy dobrze się czujesz. Ściskam!

Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.

W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
    03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺

Nowe rozdanie:
    Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy

20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ