Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie zatrzymane a covid
Odpowiedz

Poronienie zatrzymane a covid

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kamila12 Debiutantka

Wysłany: 24 września 2022, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was otrzymała skierowanie do szpitala w związku z poronieniem zatrzymanym i zanim się zgłosiła na oddział to złapała covida?? Po otrzymaniu skierowania stwierdziłam że poczekam jakiś czas, może krwawienie samo przyjdzie ale po 2 tygodniach nadal cisza. Chciałam zgłosić się w poniedziałek do szpitala, złapałam covida :( mam stan podgorączkowy, ból mięśni, gardła. Zaczęłam panikowac, że nie przyjmą mnie do szpitala, że zbyt długo czekałam. Teraz byłby 9 TC, lekarz mówił że mogę czekać nawet do 11 tc ale moja psychika ma już dość. Nie wiem co robić :( czy któraś z was czekała tak długo na poronienie ?

• Roxie_eS Autorytet

Wysłany: 26 września 2022, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie wiem jak pomoc w Twojej sytuacji ale daj znać czy jakoś udało Ci się dostać do lekarza i czy dobrze się czujesz. Ściskam!

Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.

W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
    03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺

Nowe rozdanie:
    Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy

20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ