Prosze o pomoc
-
Hej dziewczyny. Pisze pierwszy raz na tym forum. I chcialabym usyskac porady.Tydzien temu zrobilam test ciazowy ktory wyszedl pozytywny. Powtorzylam go na nastepny dzien I kolejny I caly czas wychodzil pozytywny. Przedwczoraj zaczelam krwawic wiec pojechalam do szpitala ale mieszkamw uk I powiedzieli mi ze nic nie moga zrobic tylko czekac. Ostatnia miesiaczke mialam 10.06 wiec pewnie na usg by nic nie wyszlo. Dzisiaj tylko mam lekkie plamienie. Nie wiem czy to bylo poronienie czy krwawienie w ciazy. Dodam ze tego pierwszego dnia krwawilam ze skrzepami. Wczoraj lekko tak samo jak dzisiaj. Nie wiem co mam myslec I zrobic.
Dziekuje za odpowiedz. -
jak masz możliwość zbadaj bete hcg 2 razy w odstępie 2 dni. jeśli wzrasta jest ciąż a jeśli spada to wczesne poronienie. na dobrym sprzęcie doświadczony lekarz moglby zobaczyc już pęcherzyk (u mnie był widoczny w 30dc). jeśli nie masz możliwości odczekać do końca krwawkrwawienia i ponownie zrób test ciazowyNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Chyba bede musiala tak zrobic. Tylko trzeba lekarza znalezc.
A ty jak poronilas to nie bylas moze w GP? Zeby sprawdzic co I jak. Bo tak sie zastanawiam. Wiem ze w polsce lekarze badaja czy wszystko sie oczyscilo I jestem ciekawa jak oni tutaj to robia czy wgl sie tym przejmuja.
-
No wlasnie nic nie robia, do 12 tygodnia tutaj to nie ciąża niestety. Samo ma sie oczyscic, ja bylam u polskiego gina dwa razy, raz na poczatku jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy ale juz wtedy powiedzial ze cos jest nie tak i dwa tygodnie pozniej bylam jeszcze raz i tylko potwierfzil niestety ze tym razem nic z tego.
-