Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Skąpy okres po lyzeczkowaniu
Odpowiedz

Skąpy okres po lyzeczkowaniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agni Koleżanka

Wysłany: 23 lipca 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, niestety w 10tym tygodniu miałam stwierdzoną ciążę obumarlą. Zabieg łyżeczkowania został wykonany 4 tygodnie temu. Dostałam okres, ale są to raczej plamienia, sam okres trwał może jeden dzień, ale też był słaby. Moja beta z wczoraj to 19. Czy ktoś tak miał? Czy beta powyżej 5 może powodować, że okres jest taki skąpy czy to normalne po lyzeczkowaniu? Bardzo dziękuję z góry za odpowiedź, Aga

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ