X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Skąpy okres po lyzeczkowaniu
Odpowiedz

Skąpy okres po lyzeczkowaniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agni Koleżanka

Wysłany: 23 lipca 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, niestety w 10tym tygodniu miałam stwierdzoną ciążę obumarlą. Zabieg łyżeczkowania został wykonany 4 tygodnie temu. Dostałam okres, ale są to raczej plamienia, sam okres trwał może jeden dzień, ale też był słaby. Moja beta z wczoraj to 19. Czy ktoś tak miał? Czy beta powyżej 5 może powodować, że okres jest taki skąpy czy to normalne po lyzeczkowaniu? Bardzo dziękuję z góry za odpowiedź, Aga

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ