X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Śląsk Katowice okolice gdzie zrobić badanie na mitacje MTHFR
Odpowiedz

Śląsk Katowice okolice gdzie zrobić badanie na mitacje MTHFR

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cynomankaa_27 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2021, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje zrobić badanie na mutacje MTHFR i żeby się nie czekało miesiąc na wynik ktoś pomoże i poda adres takiego laboratorium Jestem z Bytomia ale mogę dojechać do Gliwic, Katowic, Chorzowa, Piekar Śląskich.

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2021, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.testdna.pl/trombofilia-wrodzona-badanie/

wynik był po tygodniu, wychodzi najtaniej i w pakiecie masz bardzo ważne badanie jak vleiden, vr2 i pai, które pomagają wyjasnić przyczynę poronień i zapobiegać im w przyszłości.

Endzi, Księgowa lubią tę wiadomość

• k1.kasia Nowa

Wysłany: 21 marca 2021, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w INVIMED Katowice, ul. Piotrowska - nie trzeba się wcześniej umawiać, podobny pakiet jak wyżej, czyli MTHFR, Czynnyk V Leidena, czynnik V R2, ProtrombinaPAI-1 to koszt 350 zł. Z tego co się orientowałam badania można zrobić również w Gyncentrum Katowice albo Diagnostyce ul. Paderewskiego w Katowicach (badanie wychodzi drożej ale podany czas oczekiwania 8 dni roboczych :) )

• efcia84 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również robiłam te badania w TESTDNA w Katowicach . Bocheńskiego 38a. Polecam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ