X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Śląsk Katowice okolice gdzie zrobić badanie na mitacje MTHFR
Odpowiedz

Śląsk Katowice okolice gdzie zrobić badanie na mitacje MTHFR

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cynomankaa_27 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2021, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje zrobić badanie na mutacje MTHFR i żeby się nie czekało miesiąc na wynik ktoś pomoże i poda adres takiego laboratorium Jestem z Bytomia ale mogę dojechać do Gliwic, Katowic, Chorzowa, Piekar Śląskich.

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2021, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.testdna.pl/trombofilia-wrodzona-badanie/

wynik był po tygodniu, wychodzi najtaniej i w pakiecie masz bardzo ważne badanie jak vleiden, vr2 i pai, które pomagają wyjasnić przyczynę poronień i zapobiegać im w przyszłości.

Endzi, Księgowa lubią tę wiadomość

• k1.kasia Nowa

Wysłany: 21 marca 2021, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w INVIMED Katowice, ul. Piotrowska - nie trzeba się wcześniej umawiać, podobny pakiet jak wyżej, czyli MTHFR, Czynnyk V Leidena, czynnik V R2, ProtrombinaPAI-1 to koszt 350 zł. Z tego co się orientowałam badania można zrobić również w Gyncentrum Katowice albo Diagnostyce ul. Paderewskiego w Katowicach (badanie wychodzi drożej ale podany czas oczekiwania 8 dni roboczych :) )

• efcia84 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również robiłam te badania w TESTDNA w Katowicach . Bocheńskiego 38a. Polecam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ