X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Śląsk Katowice okolice gdzie zrobić badanie na mitacje MTHFR
Odpowiedz

Śląsk Katowice okolice gdzie zrobić badanie na mitacje MTHFR

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cynomankaa_27 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2021, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje zrobić badanie na mutacje MTHFR i żeby się nie czekało miesiąc na wynik ktoś pomoże i poda adres takiego laboratorium Jestem z Bytomia ale mogę dojechać do Gliwic, Katowic, Chorzowa, Piekar Śląskich.

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2021, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.testdna.pl/trombofilia-wrodzona-badanie/

wynik był po tygodniu, wychodzi najtaniej i w pakiecie masz bardzo ważne badanie jak vleiden, vr2 i pai, które pomagają wyjasnić przyczynę poronień i zapobiegać im w przyszłości.

Endzi, Księgowa lubią tę wiadomość

• k1.kasia Nowa

Wysłany: 21 marca 2021, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w INVIMED Katowice, ul. Piotrowska - nie trzeba się wcześniej umawiać, podobny pakiet jak wyżej, czyli MTHFR, Czynnyk V Leidena, czynnik V R2, ProtrombinaPAI-1 to koszt 350 zł. Z tego co się orientowałam badania można zrobić również w Gyncentrum Katowice albo Diagnostyce ul. Paderewskiego w Katowicach (badanie wychodzi drożej ale podany czas oczekiwania 8 dni roboczych :) )

• efcia84 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również robiłam te badania w TESTDNA w Katowicach . Bocheńskiego 38a. Polecam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ