Spadek bety
-
nick nieaktualnyWe wtorek zrobiłam 2 testy oba pozytywne od razu piekne 2 kreski. Od razu pojechałam zrobić betę wynik 95.47 ja zadowolona, bo wychodził z tego ok 4 tydzień. Lekarz gin potwierdził w czwartek, że przy tym wyniku bety może być wczesna ciaza. Zlecił jednak powtórzenie bety i niestety wynik spadł do 32.46... Nie wiem co myśleć, bo nie mam żadnych boli brzucha ani krwawienia czy nawet plamienia... Nie wiem czy znaczenie ma fakt, że 1 betę robiłam w szpitalnym laboratorium 2 w przychodni, która przesyła próbki do laboratorium w szpitalu.
Boję się, że to poronienie ale na razie żadnych jego objawów nie mam wręcz przeciwnie cały czas chce mi się spać i mnie mdli... Naczytalam się, że może to być też np błąd laboratoryjny ale już sama nie wiem
Byłam taka szczęśliwa a teraz cały czas chce mi się płakać -
Betę powinno robić się w tym samym laboratorium, bo różne laboratoria mogą mieć różne normy.
Nikt ci nic nie jest w stanie powiedzieć. Musisz iść do lekarza.Kraków
FV R2_4070A-G hetero, MTHFR_1298A-C hetero
kariotyp ok
grudzień 2017 - ciąża biochemiczna
lipiec 2018 - puste jajo płodowe, łyżeczkowanie
październik 2019 - puste jajo płodowe, poronienie -
nick nieaktualnypan-da wrote:Betę powinno robić się w tym samym laboratorium, bo różne laboratoria mogą mieć różne normy.
Nikt ci nic nie jest w stanie powiedzieć. Musisz iść do lekarza.
Lekarza mam dopiero w piątek...
Betę 1 robiłam w szpitalu, 2 w przychodni ale próbki poszly do szpitala gdzie robiłam 1 betę. -
nick nieaktualny
-