Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Spadek temperatury do podstawowej
Odpowiedz

Spadek temperatury do podstawowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.30.04 mialam dostac okres i do teraz nie mam.Testy byly negatywne.Dzis 4.05 byl by 5dzien okresu ale go nie mam.a moja temp spadla dzis do podstawowej 36,0 .Jesli wogole byla ciaza to ten dzisiejszy spadek do podstawowej 36.0 oznacza poronienie?Nie mam jak narazie zadnych krwawien i plamien.czy sa jescze jakies szanse?czy komus tez tak spadla temp do podstawowej i nie bylo poronienia?Do gin dopiero we wtorek

• migotka_83 Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadek oznacza że niedługo dostaniesz @.

Skąd pomysł z poronieniem, skoro żaden test nie wyszedł ci pozytywnie?

3i49zbmhg4kfjp76.png

5 lat walki...
    3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
    Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
    Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
    Ciąża pozamaciczna 05.2018
    NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
    05.2019 Naturalsik ❤
  • Jola79 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula .... wrote:
    Hej.30.04 mialam dostac okres i do teraz nie mam.Testy byly negatywne.Dzis 4.05 byl by 5dzien okresu ale go nie mam.a moja temp spadla dzis do podstawowej 36,0 .Jesli wogole byla ciaza to ten dzisiejszy spadek do podstawowej 36.0 oznacza poronienie?Nie mam jak narazie zadnych krwawien i plamien.czy sa jescze jakies szanse?czy komus tez tak spadla temp do podstawowej i nie bylo poronienia?Do gin dopiero we wtorek
    No i jak u Ciebie,robiłaś jakieś badania czy po prostu to pózna @?

Syn 21 lat.
    Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
    Wyniki męża-OK.
    Niskie AMH
    wrzesień-wspomagacze.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ