test ALLO mlr i test cytotoksyczny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was robiła te badanie-badania
" test ALLO mlr i test cytotoksyczny "
orientujecie się co ma wskazać to badanie?
jaki jest jego koszt i gdzie mogę takie badanie zrobić?
Czy ono się tak nazywa prawidłowo czy ma jakieś rozwinięcie?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi trochę poczytałam na internecie o tym i wynika,że ma to chyba coś wspólnego z odrzucaniem ciąży czy tak? -
hej,badania te ,,pokazuja,,stan limfocytów,gdyz one mają związek z poronieniami.ja jestem po dwóch obumarłych ciążach i szukałam pomocy w łodzi u prof.tchórzewskiego . wyniki tych badań miałam nie za dobre i lekarz zalecil szczepienia limfocytami partnera.szczepienia te są sprawa dosyć kontrowersyjną,jedni lekarze są za a inni przeciw.po szczepieniach wyniki moje sie poprawiły.koszt ok 300zł za test cytotoksyczny a badanie mlr to nie wiem ile kosztuje,ale na pewno do tanich nie należy
-
No wreszcie sie ktoś odezwał
Miałaś poronienie czy zlecił Ci bo długo sie staracie?
Mnie zlecił nowy lekarz bo poprzednicy nie wiedzieli co z nami zrobić bo twierdzili że wszystko ok. A u nowego gina wychodzi to i owo. Po 4 wizytach znamy już 4 przyczyny z czego jedna juz wyleczona i szukamy dalej bo to nie oznacza że więcej ich nie ma. -
A więc tak wykonałam te badania koszt łącznie to 400 zł bez groszy na wyniki czeka się 2 tygodnie. Chyba 300 Allo MLR I 95 test cytotoksyczny. Cena dotyczy pary. Mnie zlecono to badanie po poronieniach.
Destiny80 lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:No wreszcie sie ktoś odezwał
Miałaś poronienie czy zlecił Ci bo długo sie staracie?
Mnie zlecił nowy lekarz bo poprzednicy nie wiedzieli co z nami zrobić bo twierdzili że wszystko ok. A u nowego gina wychodzi to i owo. Po 4 wizytach znamy już 4 przyczyny z czego jedna juz wyleczona i szukamy dalej bo to nie oznacza że więcej ich nie ma. -