Torbiel po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wczoraj wykryto u mnie torbiel 7cm...jestem przerażona. Zabieg łyżeczkowania miałam 23 lutego. Boje się skąd to się wzięło, czy faktycznie po zabiegu?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Torbiel często się zdarza po poronieniu.. Ja również w cyklu po, myślałam że będzie owulka a tu dupa, torbiel...
Tez dostałam orgamentil , torbiel zeszła razem z @.
5 lat walki...
3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
Ciąża pozamaciczna 05.2018
NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
05.2019 Naturalsik ❤ -
nick nieaktualny
-
Cześć, wiem, że wątek stary ale może ktoś się aktualnie zmaga z tym. Byłam 3 tyg po zabiegu na kontroli u gin. Wszystko wyglądało ok. Z usg wyszło, że albo mam torbiel na jajniku albo pęcherzyk i owulacja będzie. Rzeczywiście w tym czasie miałam objawy owulacyjne tj wzrost temp, śluz itp.
Po troche ponad tygodniu dostałam okres, który trwał mega długo i był pierwszym okresem po zabiegu, poszłam znowu na kontrolę do gin. ale już innego, który powiedział, że torbiel ma 4 cm, nie pękł pęcherzyk i nie wiadomo czy cykle będą owulacyjne..w sumie to za wiele mówić nie chciał, a ja byłam skołowana.
I tu pytania, czy któraś miała coś podobnego? Czy martwić się tym, czy czekać do kolejnej miesiączki? I iść na kontrole. Czy któraś zaszła w ciążę mimo torbieli na jednym jajniku po poronieniu? -