X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Trójmiasto
Odpowiedz

Trójmiasto

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martaszymi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, może któraś z was mogłaby mi polecić dobrego ginekologa z trójmiasta. Najlepiej by było żeby przyjmował również na NFZ. Jestem po drugim pustym jaju płodowym i chciałabym żeby ktoś mi pomógł. Niestety mój obecny ginekolog nie potrafi, a może nie chce mi pomóc, i po wizycie na której stwierdził puste jajo płodowe i zachował się wobec mnie strasznie obcesowo nie chcę już więcej do niego chodzić ( były to wizyty prywatne). Wiem że prywatnie taka diagnostyka jest droga więc chciałabym zacząć od NFZ a dopiero później uderzać prywatnie. Znacie kogoś kto mógłby mi pomóc?

29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
    17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
    30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
    I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
    II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martaszymi wrote:
    Cześć dziewczyny, może któraś z was mogłaby mi polecić dobrego ginekologa z trójmiasta. Najlepiej by było żeby przyjmował również na NFZ. Jestem po drugim pustym jaju płodowym i chciałabym żeby ktoś mi pomógł. Niestety mój obecny ginekolog nie potrafi, a może nie chce mi pomóc, i po wizycie na której stwierdził puste jajo płodowe i zachował się wobec mnie strasznie obcesowo nie chcę już więcej do niego chodzić ( były to wizyty prywatne). Wiem że prywatnie taka diagnostyka jest droga więc chciałabym zacząć od NFZ a dopiero później uderzać prywatnie. Znacie kogoś kto mógłby mi pomóc?
    wysłalam Ci zaproszenie. Nie chcę pisać danych na forum.

• Pola133 Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na NFZ chodziłam kiedyś do dr Zinkiewicza, przyjmuje na Przymorzu na Jagiellonskiej.Bardzo dobry i miły, wszystko tłumaczy.
    Oprócz tego hematolog dr Mital lub dr Zarzycka w Uck, długie terminy ale warto.
    Prywatnie dr Zabul Victoria Clinic, jest bardzo rzeczowy i nie potraktuje obcesowo!

06.2015 synek
    08.2017 córcia Aniołek 36 tc
    07.2018 tęczowa córcia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ