Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Trójmiasto
Odpowiedz

Trójmiasto

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martaszymi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, może któraś z was mogłaby mi polecić dobrego ginekologa z trójmiasta. Najlepiej by było żeby przyjmował również na NFZ. Jestem po drugim pustym jaju płodowym i chciałabym żeby ktoś mi pomógł. Niestety mój obecny ginekolog nie potrafi, a może nie chce mi pomóc, i po wizycie na której stwierdził puste jajo płodowe i zachował się wobec mnie strasznie obcesowo nie chcę już więcej do niego chodzić ( były to wizyty prywatne). Wiem że prywatnie taka diagnostyka jest droga więc chciałabym zacząć od NFZ a dopiero później uderzać prywatnie. Znacie kogoś kto mógłby mi pomóc?

29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
    17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
    30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
    I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
    II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martaszymi wrote:
    Cześć dziewczyny, może któraś z was mogłaby mi polecić dobrego ginekologa z trójmiasta. Najlepiej by było żeby przyjmował również na NFZ. Jestem po drugim pustym jaju płodowym i chciałabym żeby ktoś mi pomógł. Niestety mój obecny ginekolog nie potrafi, a może nie chce mi pomóc, i po wizycie na której stwierdził puste jajo płodowe i zachował się wobec mnie strasznie obcesowo nie chcę już więcej do niego chodzić ( były to wizyty prywatne). Wiem że prywatnie taka diagnostyka jest droga więc chciałabym zacząć od NFZ a dopiero później uderzać prywatnie. Znacie kogoś kto mógłby mi pomóc?
    wysłalam Ci zaproszenie. Nie chcę pisać danych na forum.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • Pola133 Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na NFZ chodziłam kiedyś do dr Zinkiewicza, przyjmuje na Przymorzu na Jagiellonskiej.Bardzo dobry i miły, wszystko tłumaczy.
    Oprócz tego hematolog dr Mital lub dr Zarzycka w Uck, długie terminy ale warto.
    Prywatnie dr Zabul Victoria Clinic, jest bardzo rzeczowy i nie potraktuje obcesowo!

06.2015 synek
    08.2017 córcia Aniołek 36 tc
    07.2018 tęczowa córcia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ