Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wczesne poronienie
Odpowiedz

Wczesne poronienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NettieLeah Nowa

Wysłany: 20 października 2023, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

10 dni spóźnia mi się miesiaczka. Robiłam testy wyszły pozytywne oraz betę. Była niska ale wzrost ponad 120% po 48h. Lekarz powiedział ze z badaniem trzeba poczekać bo mała beta i nie będzie nic widać na USG. Objawów brak jedynie leciutko nabrzmiałe piersi. Od prawie tygodnia plamię na brązowo. Wodniste brązowe plamienie, ale skąpe bardzo. Zero bólu wszystko bez zmian. Lekarz powiedział żeby czekac….. mam schizę, że piersi nie są już twardsze i że poroniłam ale nie dochodzi do oczyszczenia…dzwoniłam do kilku lekarzy ale nikt mnie nie przyjmie, dopiero w przyszłym tyg… aronoł co robić :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ