Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No to jak guzki to rzeczywiście już jest czego się bać a Ty moja droga czemu zaniedbujesz profilaktykę? Też nie słuchałam nogdy i nie chodziłam dopóki mi tej cholery nie znalezli, teraz punktualnie chidEFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi zbadał raz na moje wyraźne zyczenie, z własnej inicjatywy żaden się nie pokwapił. Tamten zrobił usg i od razu do onkologa wysłał. Teraz chodzę raz w roku, dla spokoju sumienia. Ale jak mam wahania hormonów to torbiele odzywają się pierwsze.
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
Moja ginka bada mi piersi na każdej wizycie, nawet u poprzedniej, z której zrezygnowałam po poronieniu, przynajmniej profilaktyka była ok - raz w roku, USG piersi, USG dowcipne i cytologia. Może jestem przewrażliwiona, ale tego bardzo pilnuję.
Wiaterek lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Powiem Wam coś tylko się ze mnie nie śmiejcie, że się nakręcam. Wczoraj miałam tak zmienne nastroje że mój R. zaczął wierzyć, ze się udało. Najpierw rano byłam dla niego miła, potem się darłam bo mnie strasznie wkurzał, na obiedzie się popłakałam w knajpie, potem się śmiałam jak głupia, potem byłam tak znużona, że tylko poszłabym spać, na koniec znów się na niego dałam i ostatecznie obraziłam
Agnieszka0812, kehlana_miyu, Renia7910, s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
pelna_nadziei wrote:Wiaterku ja też chyba za mocno się nakręcam.. ale nie moge inaczej, bo zawsze na @ bolaly mnie piersi po bokach a teraz tylko same sutki, że dotknąć się nie da. Czasem mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu i klucie lewego jajnika...chyba juz wariuje. jestem 12 dpo i chyba strzele po poludniu tesciora..
kehlana_miyu, pelna_nadziei, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:Teraz nie mam możliwości iść Teraz naszły mnie wątpliwości, że pewnie się nie uda...
pelna_nadziei, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15