Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam coś tylko się ze mnie nie śmiejcie, że się nakręcam. Wczoraj miałam tak zmienne nastroje że mój R. zaczął wierzyć, ze się udało. Najpierw rano byłam dla niego miła, potem się darłam bo mnie strasznie wkurzał, na obiedzie się popłakałam w knajpie, potem się śmiałam jak głupia, potem byłam tak znużona, że tylko poszłabym spać, na koniec znów się na niego dałam i ostatecznie obraziłam
Agnieszka0812, s1985, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Często jest tak że kobieta ma przeczucia i życzę Ci Kasiu żeby w Twoim przypadku tak było, bo wygląda wykresik u Ciebie super.
Czekamy na Wasze testowanieAgnieszka0812, kehlana_miyu, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
kehlana_miyu wrote:Ech, a ja dzisiaj w złym humorze, bo nie dość, że tempka żarty sobie stroi ze mnie i za nic nie chce pójść do góry, to chyba jeszcze mi się infekcja przypętała Lecę na szybko do gina, niestety nie do mojej tylko do jakiegoś z luxmedu, który akurat ma dzisiaj wolne miejsce. Dobrze będzie, jak kogoś dzisiaj z tego wszystkiego nie pogryzę.
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kochana, wytrzymam, to jeszcze tylko 2 dni stresu Zobaczę czy mnie będzie brzuch dziś okresowo bolał, ale raczej do niedzieli wytrzymam bo to i tak jeszcze wcześnie będzie
monilia84 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Kehlana wykresy dziewczyn które zaszły w ciąże jednoznacznie wskazują, że nie mus być jakiś strasznie duży wzrost tej temp żeby było zielono. W tamtym cyklu miałam temp. o 0.7 stopnia wyższą niż standardowe i co? Fasolka nie było. Będzie dobrze. Masz spadek implementacyjny w 6 dpo i plamienie w tym dniu. To takie bardzo typowe objawy są. Trzymam kciuki żeby wrzesień okaqzał sie dla nas szczesliwy
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:Wiaterek jaki twardziej...podziwiam
Prawda Ale owulacyjny jutro sobie strzelęilonia1984, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Ale wiesz co masz racjie malo kiedy w 8 dpo wylazi cokolwiek w 10 to juz bardziej...ale jaki ladny skok dzis...nie moge sie doczekac tego twojego testowanka,a ktora jeszcze testuje teraz na dniach ?
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnySysiu co do picia - przed poprzednią ciążą przymusiłam mojego do niepicia przez około miesiąc, wielki ból. Tera nawet nie chce o tym słyszeć, 1 piwo dziennie to nie picie i nie przekonam prośbą ani groźbą. Jakby to było jednoznaczne z kastracją co najmniej... Tak, dziwni są i ich nie rozumiem.
ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Ja tam sobie na weeekendzik pilam i mojemu tez nie zabranialam,bo byla by to straszna kara po calym tygodniu zapiepszu i moglo by to go zniechecic,pozatym jestesmy para raczej taka imprezowa i z duza iloscia znajomych i szkoda by mi bylo z tego rezygnowac na czas staranek,ja jestem zdania,ze wszystko mozna tylko z glowa...a dla chlopa nie napic sie czasem to jak przestac oddychac,teraz jak jestem w ciazy tez co sobote sa piwka,albo drineczek ale to jest taka ilosc,ze wcale mi to nie przeszkadza,choc czasem wlancza mi sie egoiz i mu mowie ja nie moge ty tez nie powinnes,to widze w jego oczach strach haha a ja zartuje,lubie tak go popodpuszczac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 08:34
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja też nie mam serca mu tak zabraniać. Zwłaszcza że już mu zapowiedziałam, że jak się uda to trochę stopujemy z wyjściami, imprezami itp. bo nie chcę sobie potem w brodę pluć. Wiec niech teraz korzysta póki może
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja też nie mam serca mu tak zabraniać. Zwłaszcza że już mu zapowiedziałam, że jak się uda to trochę stopujemy z wyjściami, imprezami itp. bo nie chcę sobie potem w brodę pluć. Wiec niech teraz korzysta póki może
ilonia1984, Wiaterek, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnySama biopsja to jeszcze nic, tu chodzi o badanie płynu który poprzez biopsję pobiorą. Jeśli to torbiel to nic takiego, dopiero zmiany o gęściejszej strukturze są groźne. Sama mam torbiele i jestem pod opieką onkologa. Moja siostra też. Tak więc głowa do góry, będzie dobrze
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Sama biopsja to jeszcze nic, tu chodzi o badanie płynu który poprzez biopsję pobiorą. Jeśli to torbiel to nic takiego, dopiero zmiany o gęściejszej strukturze są groźne. Sama mam torbiele i jestem pod opieką onkologa. Moja siostra też. Tak więc głowa do góry, będzie dobrze
Ja kiedyś miałam w jednej piersi, i bardzo mało miałam w niej pokarmu, ciekawe czy przez nie, choć mnie się wchłonęły, miałam chodzić do onkologa konrolnie co rok, kilka lat nie byłamFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15