Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Nic mi nie wchodzi rzygam po herbacie, kisuelu, schabowym... Najgorzej po sokach... Czuje ze maca też się zaraz pozbędziemyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyPucuś "pocieszę cię" że moja siostra miała mdłości jeszcze w dniu porodu. Modlę się aby mnie to ominęło. Drugą ciążę przeszła książkowo, jakby rekompensata za poprzednią.
Pogoda się zmienia więc moja ręka szaleje, reumatyzm, starość albo nie wiem co J ma ostre zapalenie dróg moczowych, ze 2 tygodnie jeszcze pochoruje. Ot i tyle. Ciekawe czy to wspólne chorobowe coś nam da, wspólny urlop był bez efektów.
Sysia brakuje ciebie na forum, buziaki kochana już niedługo
Dobranoc wszystkims1985 lubi tę wiadomość
-
jestem czytam sobiewas cały dzien, i kszatam sie w domu i po pracy
wkurzyłam sie bo prosiłam mojego żeby przez tydzien nie pił alkoholu a on dzis z dwoma kolegami sobie wieczorek pozegnalny zrobili i sobie rum pili ;/ prosilam o jedna głupiarzecz;/ ja to dla niego wpierdzielam gluta ;/, a jak mu [powiedzialam ze jutro nie pogadamy ze dopiero w niedziele jak wrowi bo jutro lekarz wieczorem ( monitoring owulacji ) to zmartwil sie nie wiem czym ehh czasem staram sie go zozumiec ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witajcie z rana, ja oczywiście w pracy półprzytomna, ale jutro sobota to sobie odbije i pośpie troszkę dłużej
Sysiu 2 dni zostały widzę że testy posłuchały i wychodzą negatywy ehheeh oby tak dalej to mąż wstrzeli się dokładnie w punkt kulminacyjny
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Witam się i ja. Wczoraj byliśmy w banku, potem na obiedzie (pierogi po Toskansku ) a na koniec u znajomych. Prowadziłam wiec się nawet piwka nie napilam ale wiecie co? Nie mam ochoty. Dla towarzystwa wypiłam Karmi. Brzuch mnie wczoraj bolał typowo miesiączkowo, nawet krzyża nie oszczędzil. A dziś pobudka o 3 i podobnie jak od tygodnia przywracanie się do 6. A żeby było mało głową boli i głod niemiłosierny. Laski zaczynam wierzyć że się udało. Jeszcze tylko 2 dni
Sysia faceci to idioci. Dobrze ze 2 dni wcześniej się napil to jeszcze plemniory będą dobre, a co do jego zmartwień to chyba dobrze ze chce mu się z Tobą gadać?
Moniko Twój kropeczki jest piękny. I serduszko juz pika. Strasznie się ciesze bo bardzo mocno trzymałam za to kciuki.
Pucek no sama nie wiem co Ci poradzić bo żadko mam takie dolegliwości. Ponoć imbir pomaga troszkę...
Ikonko wiem ze Ci ciężko, ale niestety wiesz jak często się to zdarza. U Ciebie na pewno będzie dobrze bo cioteczki forumowe wszystkie trzymają kciuki :-*Agnieszka0812, ilonia1984, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Aaa Aga jak samopoczucie? Troszkę lepiej?
Wiaterku ja z tym głodem tak samo miałam, ba nadal mam, rano się budzę taka głodna jakbym tydzień nie jadła to samo miałam z bólami jak na @
Już myślałam, że od dziś do skutku bedziesz testowałaWiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Sylwuś chłopy już tak mają, bo jak pożegnanie bez % ? Nie do przejścia, impreza, grill bez alk? To tylko kobiety tak mogą Nie stresuj się, na pewno za dużo nie wypił, bo dziś do pracy! A do niedzieli jeszcze trochę czasu!
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzień dobry.
Imbir suszony,albo kandyzowany, do herbaty niezły.
Z tej strony co Agus mówiła, muszę tam zrobić całe zamówienie<3
Oj Kasia oby się tylko udało, szczegolniee że masz takie silbe przeczucia! Mocno rrzymam kciuki za każdą czekając na test..vardzo chcę, żeby sie wam udało, bo rozczarowanienjest jednak okrutne..
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Dzień dobry.
Imbir suszony,albo kandyzowany, do herbaty niezły.
Z tej strony co Agus mówiła, muszę tam zrobić całe zamówienie<3
Oj Kasia oby się tylko udało, szczegolniee że masz takie silbe przeczucia! Mocno rrzymam kciuki za każdą czekając na test..vardzo chcę, żeby sie wam udało, bo rozczarowanienjest jednak okrutne..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15