Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Witam sie z drugiego trymestru !!!! :*
Moi rodzice też jeszcze nie wiedzą. Powiem dopiero w 12 tygodniu. Najpewniej przed urodzinami mojej chrzestnicy żeby się nie pytali przy wszystkich dlaczego nie pijeAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kasia ja też planyje do 12 tygodnia, co prawda czeka mnie jeszcze pare spraw w ogrodziemamy np. Ciecie i ustawianie drewna na zimę,ale na silowni pracuje z ciezarami to i z tym sobie dam radę i nie będę mamy stresowac..
Aw ogóle dostalam wczoraj propozycję pracy w firmie mojego męża.. Akurat terazs1985, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jeszcze się chyba w życiu tak nie cieszyłam, że mam katar, ale z ta zatoka zatkana to masakra. Oddychać się nie da. Ale widzę ze moja wszystko powoli wiec jestem zadowolona
lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Kasia ja też planyje do 12 tygodnia, co prawda czeka mnie jeszcze pare spraw w ogrodziemamy np. Ciecie i ustawianie drewna na zimę,ale na silowni pracuje z ciezarami to i z tym sobie dam radę i nie będę mamy stresowac..
Aw ogóle dostalam wczoraj propozycję pracy w firmie mojego męża.. Akurat terazAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Kasia ja też planyje do 12 tygodnia, co prawda czeka mnie jeszcze pare spraw w ogrodziemamy np. Ciecie i ustawianie drewna na zimę,ale na silowni pracuje z ciezarami to i z tym sobie dam radę i nie będę mamy stresowac..
Aw ogóle dostalam wczoraj propozycję pracy w firmie mojego męża.. Akurat teraz
Powiem Ci ze moja ostatnio jak nie chciałam nalewki pić to się mnie zapytala czy jestem w ciąży, ale wykpilam się tym że mam prowadzić jeszcze. Mam nadzieje ze teraz nie wyskocza z jakimś alkoholem jak będę w niedziele bo nie będę wiedziała co powiedzieć. Chyba ze się staramy in dlatego nie pijeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
Super tescior Lunka:)
Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje ,19.10 będzie najpoźniejszy termin w jakim powinna przyjść @.
Mam chyba jakieś zmiany hormonalne bo piersi mam jak ,przepraszam za wyrażenie -balony.Na dodatek całą noc miałam wrażenie ze są strasznie gorące.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
lunadelrospo, Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Na wigilie to oni chyba sami zauwaza;)
niezapominajka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Powiem Ci ze moja ostatnio jak nie chciałam nalewki pić to się mnie zapytala czy jestem w ciąży, ale wykpilam się tym że mam prowadzić jeszcze. Mam nadzieje ze teraz nie wyskocza z jakimś alkoholem jak będę w niedziele bo nie będę wiedziała co powiedzieć. Chyba ze się staramy in dlatego nie pije
Chociaz jak moj maz wczoraj pił sobie szprycera,to myslalam że będę płakać -
Rudzik39 wrote:Super tescior Lunka:)
Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje ,19.10 będzie najpoźniejszy termin w jakim powinna przyjść @.
Mam chyba jakieś zmiany hormonalne bo piersi mam jak ,przepraszam za wyrażenie -balony.Na dodatek całą noc miałam wrażenie ze są strasznie gorące.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Agnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Antybiotyk,a w ogile to mizna nie mieć smaku na alkohol
Chociaz jak moj maz wczoraj pił sobie szprycera,to myslalam że będę płakać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Rudzik39 wrote:Super tescior Lunka:)
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Agnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziewczyny wychodzi na to, że najlepiej będzie jak będę plamiła na brązowo, wszyscy się tego boją, a u mnie to najlepsze rozwiązanie.
Wczoraj powiedziała mi położna, że najlepiej jak krwiak by się odbarczył, zrobi się strupek i wyleci brązowa krew i po sprawie. Gorzej jak nadal będzie rósł, bo im więcej będzie rósł tym mniejsza szansa na utrzymanie ciąży. Bo krwiak żywi się płytkami krwi czerwonymi, wyniki spadną mi na łeb na szyję i ciąża "poleci" jak to określiła...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Antybiotyk,a w ogile to mizna nie mieć smaku na alkohol
Chociaz jak moj maz wczoraj pił sobie szprycera,to myslalam że będę płakaćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Witam się i ja Sobota dzisiaj byle jaka - za oknem ciemne chmury, sprzątania mnie czaka z całego tygodnia, a prasowania to chyba z miesiąca... Za to wczoraj byłam na kolacji z okazji Dnia Nauczyciela i spotkała mnie ogromna niespodzianka. Dostałam nagrodę dyrektora. Myślałam, że nie mam na co liczyć, bo wyniki matury u nas w szkole takie średnie w tym roku były... Wprawdzie nie miałam swoich maturzystów, ale u nas odpowiada się zespołowo niestety. A jednak dostałam, będzie na naprawę mojego auta albo na waciki...
Lunka, trzeba było zaczynać testowanie od testów rossmanowskich, to byś się nie denerwowała tak bardzo. Widać, że wszystko w porządku Ściskam cię bardzo mocno.
Agunia, nie wiem co Ci poradzić nawet. Miejmy nadzieję, że i krwiak się odbarczy i bóle w końcu przejdą, może ta rehabilitacja pomoże...
Sysia, w grudniu to Ty już z wielkim brzuchem będziesz chodziła. Przy Twojej drobnej posturze, to ślepy chyba by się nie domyślił
Kehlana, super fryzura
Kaśka, z tym alkoholem, to możesz powiedzieć, że Cię głowa boli... Najlepsza wymówka
Monia, odpoczywaj póki możesz. Sprzątaniem niech się rodzina zajmie
Pucki, udanego wypoczynku
Rudzik, a może jednak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 10:31
Agnieszka0812, Rudzik39, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Dziewczyny wychodzi na to, że najlepiej będzie jak będę plamiła na brązowo, wszyscy się tego boją, a u mnie to najlepsze rozwiązanie.
Wczoraj powiedziała mi położna, że najlepiej jak krwiak by się odbarczył, zrobi się strupek i wyleci brązowa krew i po sprawie. Gorzej jak nadal będzie rósł, bo im więcej będzie rósł tym mniejsza szansa na utrzymanie ciąży. Bo krwiak żywi się płytkami krwi czerwonymi, wyniki spadną mi na łeb na szyję i ciąża "poleci" jak to określiła...
To ja trzymam kciuki w takim razie żeby ten krwiak się odbarczył. A kiedy masz jakieś usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 10:23
4 Aniołki -
Niezapominajko, a Ty już za tydzień ślubujesz?
Mnie też się wydaje, że u Rudzika coś może być na rzeczy, tym bardziej, że jeszcze 2 dni do terminu ewentualnej @Rudzik39 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15