Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam antybiotyk miejscowo do nosa
Pani doktor powiedziała, że nigdy czegoś takiego jeszcze nie widziała, żeby tak nos spuchł z jednej strony i biorąc pod uwagę to, że mogłaby się tam jakaś ropa zebrać to rachunek zysków i strat jest prosty. Antybiotyk niby bezpieczny w ciąży, ale wiecie jak jest. Martwię się. Na sam koniec powiedziała, że jak mi pomoże, ale nie będę się czuła na siłach żeby iść do pracy to żybym jej maila wysłała i mi wystawi zwolnienie zdalnie. Strasznie fajna babka, powiedziała, że tym razem na pewno będzie dobrze i, że dziecko jest bardzo dobrze chronione i na pewno nic mu nie będzie przy takiej infekcji.
Agnieszka0812, Renia7910, pucek lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Dziewczyny wychodzi na to, że najlepiej będzie jak będę plamiła na brązowo, wszyscy się tego boją, a u mnie to najlepsze rozwiązanie.
Wczoraj powiedziała mi położna, że najlepiej jak krwiak by się odbarczył, zrobi się strupek i wyleci brązowa krew i po sprawie. Gorzej jak nadal będzie rósł, bo im więcej będzie rósł tym mniejsza szansa na utrzymanie ciąży. Bo krwiak żywi się płytkami krwi czerwonymi, wyniki spadną mi na łeb na szyję i ciąża "poleci" jak to określiła...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
niezapominajka wrote:Tak za tydzień o tej porze to będę biegała d fryzjera do kosmetyczki... Zaczynam mieć stresa, bo jeszcze tyle rzeczy do załatwienia zostało...
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Sysia, a Ty nadal plamisz? Może jednak powinnaś trochę poleżeć...
Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
chomiczka wrote:Wczoraj piersi mnie nie bolały i już się zamartwiałam ale dziś sutki bolą. Ogólnie czuję się dobrze tylko ten wieczny głód i od razu robi mi się niedobrze jak tylko zgłodnieje. Też codziennie sprawdzam wkładkę czy czasem nie plamię...
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
kehlana_miyu wrote:Hej, dziewczynki, u mnie na razie test negatywny. Ale każda aplikacja wyliczyła mi owulację inaczej, bo trochę ta temperatura skakała, więc zobaczymy, może było jeszcze za wcześnie na test
Dzięki za komplementyTak, to ta krótka fryzurka.
Pucuś, gratuluję II trymestru!!!
Luna, piękny test Ci teraz wyszedłMam nadzieję, że przestałaś się tak martwić
Aga, musi być dobrze. Zaciskam kciuki, żeby ten Twój krwiak poszedł sobie precz jak najszybciej.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:kochana to bierz ode mnie mi brazowe idzie, moze ja tez mialam krwiaka i ona nie widziala i jak zaczelam ten akard brac i lutke to sie wywaliłWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
zjadłam obiag i tak mi niedobrze, mdli mnie okropnie, pokłony dziewczynom ktore to miały, bo ja mam pierwszy raz ;/
Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysiu, nie ma co wstawiać, biel bije po oczach. Test został obejrzany zaraz po zrobieniu oraz po kilku godzinach, pod oknem, pod lampką, z bliska, z daleka i pod kątem
Pozostaje uparcie i niezbicie negatywny.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Sysiu, nie ma co wstawiać, biel bije po oczach. Test został obejrzany zaraz po zrobieniu oraz po kilku godzinach, pod oknem, pod lampką, z bliska, z daleka i pod kątem
Pozostaje uparcie i niezbicie negatywny.
~~
kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Jutro jeszcze jestem słomianą wdową... A przyjeżdża w pn wieczorem
Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Tak się pięknie dzien zaczął..
Zrobilam zakupy duzo warzyw,ugotowalam chlopakom,sobie,upieklam babeczki z kremem, mialan szybko posprzatac i uczyc sie i trening..
Ale niestety..krolik zachorowal,szyblo do weta,dpbrze ze to przyjsciolka siostry,z ktora ta pracowała w wakacje,prawie wylysial, musialam go wyczesac do zera
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7aa6d4015180.jpg
I czeszac znalazlam pod futtrm wielka dziurę ktora pewnie sobie wygryzl..
Wszedzie futro,ja rycze,krolik wystraszony,apteka odkazanie klatki gotowanie recznikow dywanikow i wszydtkirgo co mialo kontakt..jest,17 ja z maksymalna alergia na sierdc kurz sama nie wiem,krolik chociaz bezpueczny a ja rzygam sama juz nie wiem,czy futrem,czy z nerwów cxy z ciąży..
I jestem w lesie z nauka i o treningu moge zapomnieć..
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Renia Ty masz dzisiaj zjazd rodzinny? Trzymam kciuki!!!
w październiku wszystkie weekendy imprezowe...
chomiczka, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość