Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:To może zadzwoń po kogoś... Teściowa?
a od nadrzerki to może byc?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysiu to plamienie? Chyba może być od nadzerki.
Monilka mam to samo. Budze się i już nie śpię. Mój jeszcze chrapie a ja już się krzatam po domu
No właśnie Ikonki juz kilka dni nie ma,nawet pytałam juz o nią.
Aga a zelzal Ci choć trochę ten ból?
Ja dziś opuchlizny ciąg dalszy choć mój R. Mówi ze się zmniejsza. Ale nadal wyglądam jak MuminekWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Witam się i ja, od rana niestety w podłym humorze wrr... jak mi się bzykac nie chciało przez kilka dni tak teraz chyba potrzebuje nadrobić zaległości. Wczoraj, kolo poludnia raz,no ok... wieczorem znów mi się chciało, ale stwierdziłam że nie będę M. męczyć, odpusciłam, to dziś w nocy miałam erotyczne sny... wiec co, obudziłam się i zabieram się za tego swojego... a ten stęka, że później, że jeszcze wcześnie itp. Nosz ku**a... Ja rozumiem ze może nie mieć ochoty, ale jutro wyjeżdża, wraca dopiero w czwartek wieczorem, mógłby się trochę postarać, tym bardziej, że on zawsze może, nie to co ja... jak jest sahara to nic nie poradzę na siłę (bo nawet żele nie zdają egzaminu). Jak tu się nie wku***?
Sysia, ja chyba też nie doczytałam, co się stało?Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Witam się i ja, od rana niestety w podłym humorze wrr... jak mi się bzykac nie chciało przez kilka dni tak teraz chyba potrzebuje nadrobić zaległości. Wczoraj, kolo poludnia raz,no ok... wieczorem znów mi się chciało, ale stwierdziłam że nie będę M. męczyć, odpusciłam, to dziś w nocy miałam erotyczne sny... wiec co, obudziłam się i zabieram się za tego swojego... a ten stęka, że później, że jeszcze wcześnie itp. Nosz ku**a... Ja rozumiem ze może nie mieć ochoty, ale jutro wyjeżdża, wraca dopiero w czwartek wieczorem, mógłby się trochę postarać, tym bardziej, że on zawsze może, nie to co ja... jak jest sahara to nic nie poradzę na siłę (bo nawet żele nie zdają egzaminu). Jak tu się nie wku***?
Sysia, ja chyba też nie doczytałam, co się stało?
a bo od wieczorka trochę wiecej tych plamień ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Stópka chłopy to się lubią wyspać. Mój tak rano to nie bardzo chyba ze bardzo mu się chce. Dziś mu się chciało i mi się chciało ale jeszcze 4 tygodnie abstynencji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 09:12
Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Sysia lekarz w środę tak? Jakby się nasiliło to Na IP od razu jedz.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja bym poszła do niej tak czy siak. Jesteś po poronieniu i masz prawo się martwić. Myślę że każdy normalny lekarz to zrozumie.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja bym poszła do niej tak czy siak. Jesteś po poronieniu i masz prawo się martwić. Myślę że każdy normalny lekarz to zrozumie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Tym się nie przejmuj. Najważniejszy jest Twój spokój i zdrowie dziecka.Ja chodzę do lekarza ci tydzień tyle ze do różnych. Jeśli fajna babka, jakaś choc trochę empatyczna to na pewno Cię nie uzna za histeryczke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 09:22
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki