Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem...wkoncu,mialam pare dni z przygodami i nawet nie mialam kiedy ani jak sie odezwac,zapirpsz taki przy tym remacie,sprzatania...przeciazylam kregoslop i wyladowalam na pogotowiu,wiem glupia pipa jestem,ale chcialam ogarnac to wszystko,ale sie przeliczylam,dostalam wczoraj jakies cholerne zastrzyki i dzis juz lepiej i leze caly dzien w wyrze i smaruje plecki masciami ;)ale remat skonczony i wszystko wraca do normy...dziewczyny jak mi wyealilo tak od wczoraj brzuchol,mam pilke,moj maz dzis mowi,ze w szoku jest jaki mam brzuchatek wielki,dzidziek chyba bedzie taki wielki jak on ;)a i zaczynam coraz bardziej odczuwac ruchy,kuzwa chyba nie dam rady was nadrobic,Aga jak tam lepiej sie czujesz juz?a reszta pipek jak tam,wszystko gra duzo mnie ominelo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:05
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
No Ilonia pisałam do Ciebie na priv, że się martwimy. Ja byłam w szpitalu i też miałam zastrzyki z ketonalu
Mam nadzieję, że Sylwia pojedzie się skontrolowaćRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Aguś a w ogóle lepiej się czujesz?
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Dzieki, dużo lepiej. Co prawda mogę na razie leżeć na jednym boku, ale jest dzień do nocy, odpukac w niemalowane
Pucuś pozdrów Warszawę ode mnie
A my wracamy z Ikei, kupiliśmy szafę do przedpokojuAgnieszka0812, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój to do tej pory niewiele skręcał i zawsze biadoli jak ma coś zrobić ale mam na niego sposób - ja mam całkiem niezłe doświadczenie z urządzaniem, malowaniem i skręcaniem, więc jak J zbyt długo się ociąga to proponuję że ja to zrobię, no i jego duma mu na to nie pozwala i bierze się chłopak do roboty
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
My właśnie padliśmy po tygodniowych zakupach i dodatkowej wizycie w Castoramie po klej do tapet i farbę do sypialni. Oczywiście już się denerwuję, czy wybraliśmy odpowiedni odcień Chwila odpoczynku, kawa, i kończymy tapetowanie
Renia, którą szafę kupiliście? Ostatnio prawie mieszkam w Ikei i mam wrażenie, że znam już połowę ich asortymentu na pamięć
Aguś, dobrze, że jest trochę lepiej Mam nadzieję, że fizjoterapia postawi Cię zupełnie na nogi
Ilonia, ale się urządziłaś Dobrze, że zastrzyki pomogły.
Pucuś, baw się dobrze!Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnySzarobrązowe szafy do przedpokoju, takie płytkie bo 33 cm, żeby mi drzwi do łazienki nie blokowały. Była jeszcze ze stalowymi drzwiami taka dużo wyższa ale niepraktyczna bo nie powiesisz 2 kurtek koło siebie. Więc wzięliśmy 2 te szarobrązowe, dla każdego po jednej bez sensu trochę bo nie ma szafek na buty w tej samej kolorystyce, muszę coś wykombinować.
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka tez bym wciągnęła takie cudo
Ilonka uważaj na siebie i pokazuj fotke brzuszka
Zazdroszcze ruchów piękne uczucie
Pucek wypoczywajcie
Sysiu mam nadzieje ze plamienia szybko Ci miną
Renia gratuluje zakupu szafyvw Ikei jwst wiele super rzeczy. Ja mam 60km do Ikei i rzadko jeździmy
Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Aga, bo z chłopami to tak jest... ja swojego 2 lata prosiłam o wysilikonowanie szparagi przy szafie wnękowej, aż się w końcu zlitował...
Ale robicie ochotę na pyszności, mmm... a mi się właśnie coś chce i też sama nie wiem co... a już popcorn pod mecz wciagneliśmy.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny