Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O, ja też kocham krewetki! Próbowałam dzisiaj w sklepie męża na nie namówić, ale nie chciało mu się ich gotować, więc mieliśmy kotlety schabowe.
Za to z dumą ogłaszam, że wszystkie tapety zostały położone Jutro tylko drobne poprawki i malowanie framug, a we wtorek ruszamy z malowaniem ścian Chyba faktycznie pod koniec tygodnia będziemy zamawiać te mebleAgnieszka0812, Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzien doberek,zrobie foto brzuchatkowi jak wyprawie core do szkoly,chlop wkoncu poszedl do pracy,na szczescie bo za dlugo byl w domu i juz zaczelam na niego warczec i zaczol mnie wkurzac o byle gowno mu jazdy robilam,co za duzo to nie zdrowo,dziewczyny ja teraz jestem calczas glodna,mdlosci prawie nie ma ale za to apetyt mam straszny juz jest 6 kg na plusie tyle co teraz waze to wazylam w 8 z Aurela,bede slonikiem ;)ide na sniadanko i kawke,sysiek do lekarza smigaj z tym plamieniem,moze nadrzerka alko krwiaczek maly,Aga to dobrze,ze lepiej troszke,obydwie jakies polamane lazimy ;)kehlana wiem jaka to ulga,jak sie cos konczy z rematem,zakup mebli najlepszy w tym wszystkim,czlowiek sie namwczy ale jak juz zrobi to sie cieszy jak dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 06:10
Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej dziewczyny! Ja zaczęłam robić teraz karczek na obiad, ale w momencie zaczęły mi się ręce i nogi trząś, musiałam się położyć na chwilę, zaraz wyprawiam chłopaków i do 11:30 wolność!!!
Sylwuś daj znać co i jak
Miłego poniedziałku!s1985, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam z rana z kawusia, na szczęście plamienia gdzieś odeszły więc odpukac czekam na wizyte, za to cyce moje kochane żyją swoim życiem które odczuwam ze zdwojoną siła
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny! Ja zaczęłam robić teraz karczek na obiad, ale w momencie zaczęły mi się ręce i nogi trząś, musiałam się położyć na chwilę, zaraz wyprawiam chłopaków i do 11:30 wolność!!!
Sylwuś daj znać co i jak
Miłego poniedziałku!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:A Ty Monisiu jak się czujesz?
Sorki Reniu że nie odpisałam ale ostatnio wieczory mam zajęte nauką z Klaudią
Musi teraz codziennie czytać także wiele czasu mi to zajmuje
Czuje się dobrze, wczoraj plecy mnie troszkę pobolewały bo oczywiście przesadziłam ze schylaniem i coś mi walnęło w plecach, ale dzisiaj już jest ok
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
Dzień doberek.Melduję, że ja również wstałam ,dzieci wyszykowalam i zbieram siły na dalsze porządki po remoncie.
Sysia cieszy mnie to że plamienia ustały ale i tak skonsultuj to z lekarzem
Ilonia super ze juz mdłości ci przeszły. Teraz pozostaje tylko jeść ,odpoczywać i cieszyć się rosnącym brzuszkiem
Agus ty również się nie przemeczaj:)
U mnie jak widać na wykresie @nadal nie ma ,brzuch pobolewa ale tak falowo-raz jest ,a raz nie ma.
Bardzo czuję za to swoje piersi.
Uzbrajam się w cierpliwość i czekam na rozwój sytuacji.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Ja już po porannej kawusi W pracy wogóle nie chce mi się siedzieć, staram się ubierać w luźne ubrania i dzisiaj też tak się ubrałam w luźną koszule a tu mi widać brzuszek i coś mi się wydaje że trzeba będzie się powoli przyznawać
Ogólnie to mój R ciągle mnie wkurza mam jakieś takie humorki dziwne ale trudno trzeba to jakoś wytrzymać
Jutro endo ciekawa jestem co mi powie. Wkońcu nie poszłam zrobić wyników, bo stwierdziłam że to za mały odstęp czasu od ostatnich bo robiłam 3.10.
Życze miłego dniakehlana_miyu, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja się dzisiaj melduję z negatywnym testem i spadkiem temperatury. Zobaczymy, co z tego wyjdzie, bo owulacja mogła być też i 19dc, a w takim wypadku może to na zagnieżdżenie Choć @ bardziej prawdopodobna. Zwariuję z tymi cyklami teraz, tęsknię za moimi regularnymi, kiedy wiedziałam dokładnie, czego się spodziewać
Renia7910 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
http://iv.pl/images/30698292723819296134.jpg ten brzusiu moj i tak mniejszy z rana,wieczorem dochodza jeszcze wzdecia to tocze sie jak pileczka hehe
kehlana_miyu, Agnieszka0812, s1985, monilia84, Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonka cudny brzuszek wiesz ze powinnaś dostać kopa w dupe za to nie odzywanie się?
Kehlana bo mi się wydaje ze Ty jednak 19dc miałaś owu, ale ja się nie znam l.
My się witamy w 9 tygodniu w średnim humorze bo to TEN tydzień i boję się jak cholera.
Agnieszka0812, monilia84, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ilonka cudny brzuszek wiesz ze powinnaś dostać kopa w dupe za to nie odzywanie się?
Kehlana bo mi się wydaje ze Ty jednak 19dc miałaś owu, ale ja się nie znam l.
My się witamy w 9 tygodniu w średnim humorze bo to TEN tydzień i boję się jak cholera.
Buziaki!Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15