Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj praca wre, kładziemy z mężem resztę tapet w sypialni Pewnie nie uda nam się dzisiaj zrobić całej, bo zaraz nam kleju do tapet zabraknie, ale dokończymy jutro. Już mi mąż od tego nie ucieknie, wbiłam w niego moje pazury i zapowiedziałam, że do poniedziałku tapety będą zrobione
s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
lunadelrospo wrote:Tak się pięknie dzien zaczął..
Zrobilam zakupy duzo warzyw,ugotowalam chlopakom,sobie,upieklam babeczki z kremem, mialan szybko posprzatac i uczyc sie i trening..
Ale niestety..krolik zachorowal,szyblo do weta,dpbrze ze to przyjsciolka siostry,z ktora ta pracowała w wakacje,prawie wylysial, musialam go wyczesac do zera
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7aa6d4015180.jpg
I czeszac znalazlam pod futtrm wielka dziurę ktora pewnie sobie wygryzl..
Wszedzie futro,ja rycze,krolik wystraszony,apteka odkazanie klatki gotowanie recznikow dywanikow i wszydtkirgo co mialo kontakt..jest,17 ja z maksymalna alergia na sierdc kurz sama nie wiem,krolik chociaz bezpueczny a ja rzygam sama juz nie wiem,czy futrem,czy z nerwów cxy z ciąży..
I jestem w lesie z nauka i o treningu moge zapomnieć..
Moja mama miała sytuację z sunią, małym pieskiem jak zaczęła się szczenić, a szczeniaki były duże. Pierwszy utkwił główką, suczka cierpiała bardzo, mama próbowała jej pomóc, płakała.Akurat złożyło się tak, że jej auto było w naprawie, a drugie wziął tata. Przyjechał wujek, pożyczyła auto-pojechała do weterynarza. Sunia miała cesarkę i usuwaną macicę, bo kiedyś auto ją potrąciło, była zniekształcona i misieli ją usunąć, szczeniaki pozdychały...
Od tej pory Perełka nie odstępuje mojej mamy na krok, jak idzie na kijki ona idzie z nią, jak na rowery to biegnie za nią i mama ją bierze do koszyka, jak pieli w ogródku to ona przy niej...
Mama mówi, że wtedy co przeszła to nie zapomni do końca życia i że nie sądziła, że sama tak to przeżyjeFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kehlana_miyu wrote:U mnie dzisiaj praca wre, kładziemy z mężem resztę tapet w sypialni Pewnie nie uda nam się dzisiaj zrobić całej, bo zaraz nam kleju do tapet zabraknie, ale dokończymy jutro. Już mi mąż od tego nie ucieknie, wbiłam w niego moje pazury i zapowiedziałam, że do poniedziałku tapety będą zrobione
s1985, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Chyba bym nie odpuściła i dzisiaj jeszcze klej dokupiła
Już nam się nie chciało specjalnie jechać, a jutro i tak mamy rano zaplanowane duże zakupy Ale postęp jest! Zaczynam wierzyć, że naprawdę skończymy główne prace w ten weekend i potem w ciągu tygodnia już tylko dokańczanie i poprawki.
Już się nie mogę doczekać zamawiania mebli!!!Wiaterek, Agnieszka0812, chomiczka, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Już nam się nie chciało specjalnie jechać, a jutro i tak mamy rano zaplanowane duże zakupy Ale postęp jest! Zaczynam wierzyć, że naprawdę skończymy główne prace w ten weekend i potem w ciągu tygodnia już tylko dokańczanie i poprawki.
Już się nie mogę doczekać zamawiania mebli!!!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczyny, zaglądam na chwilę bo u nas też weekend trochę pracowity, ale w innym znaczeniu Cycki mnie bolą jak nie wiem co... czyżby to był oznak zbliżającej się owulki?
Agus jak się czujesz? Mam nadzieję, że już trochę lepiej, najważniejsze, że już jesteś w domku, u siebie jednak najlepiej
Kehlan życzę Wam pomyślnego zakończenia prac No i myślę, że za kilka dni jednak pochwalisz się pozytywem i później mnie zaraziszStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Ja co godzinę pobudka bolowa, ale dużo lepiej. Sylwuś Ty leż i nie wykonuj żadnych gwałtownych ruchów2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:A ja dostałam dzisiaj wykład żeby nie pchać się do lekarza który nie ma doświadczenia w leczeniu niepłodności tylko od razu uderzać do specjalisty znów. Mam wizytę we wtorek, nie wiem czy odwoływać czy próbować i tu i tam. Ech..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Na początku poszłabym tu i tu, nic Ci nie szkodzi, a sobie porównasz. Ilonia miała mieć męża przez tydzień w domu na czas remontu, ale faktycznie nawet nie daje nic znać
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Może córa zaraz wstanie i poratuje, a mąż o której wraca?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:córka poszła wczoraj z babcia do teatru i juz na noc u babci zostałą , a mąż kolo 14 choc mówił że moze bedzie wczesniej, jestem z moim cyckiem w domu sami ;] plus mój zwierzyniec ;]Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15