Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Ja Ci tylko powiem żebyś poszła do lekarza
Szkoda, że wczoraj nie poszłaś na izbę, daliby Ci zastrzyk. Moja siostra była na doraźnej, powiedziała, że kilka dni ją głowa boli, leki nie pomagały, taki ból migrenowy,aż wymiotowała, godzinę po zastrzyku była jak nowo narodzona.
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
roxa wrote::* nie nie ucieklam ale w pl caly czas cos... to 40-tka to chrzciny zakupy odwiedziny i tak w kolo... Dzis mamy z mezem leniwy poranek w lozku to mam w koncu chwilke zeby napisac...
Roxa, to jak leniwy poranek z mężem w łóżku, to chwila dla męża
Mój zawsze narzeka: "tylko ovu i ovu i tel "
Nie no żartuje, brakuje nam tu Ciebie więc jak tylko masz chwilę to piszAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Dziewczyny powiedziałam w pracy o ciąży, reakcja sama mnie zaskoczyła oczywiście pozytywnie, gratulacje szefów, przytulaski szefowej bezcennie, oczywiście się poryczałam bo powiedziała mi że życzy mi żeby teraz było już wszystko ok, szczęśliwie, szef też kazał o siebie dbać i uważać
Także teraz na spokojnego przychodzę do pracyAgnieszka0812, Renia7910, s1985, hiacynta99, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Dziewczyny powiedziałam w pracy o ciąży, reakcja sama mnie zaskoczyła oczywiście pozytywnie, gratulacje szefów, przytulaski szefowej bezcennie, oczywiście się poryczałam bo powiedziała mi że życzy mi żeby teraz było już wszystko ok, szczęśliwie, szef też kazał o siebie dbać i uważać
Także teraz na spokojnego przychodzę do pracy
Kochanie pracujesz tam 11 lat, nie wyobrażałam sobie innej reakcji! :*
Mój szef przedłużył mi umowę na czas nieokreślony, bo miałam do końca października!monilia84, Renia7910, hiacynta99, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam się z bólem gardła i łamaniem w kościach. Ja wizytuje dziś. Chciałabym usłyszeć że jest ok a problem siedzie w głowie, a czy tak będzie to się okaże.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Oj ulżyło mi bardzo
Dziewczyny trzymam kciukasy za wasze wizyty
Marzusiax dla mnie wczorajszy dzień też był trudny, patrzenie na groby dzieci a wśród nich mojej kruszynki było straszne, psychicznie przeszłam to dość dobrze, bo mam w brzuszku maleństwo, myślę że gdyby go nie było, bolałoby jeszcze bardziej.
Aguś gratuluje przedłużenia umowy, masz super szefówAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Hej wiaterku ja kiedys w ogle nie musiałam jeść śniadań a teraz to jak jestem glodna to jest mi strasznie niedobrze wiec glod budzi mnie codziennie. Dzis byl tk silny ze najpierw zwymiotowalam a dopiero potem przyjęłam kanapke z dżemem truskawkowym mojej mamy roboty ko jak wizytuje w najbliższych dniach?
Renia7910, Agnieszka0812, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyWitam .
Ja w łóżku leżę, musze leżeć z powodu bólu brzucha i biegunek.
Aga Monilla pozazdrościć szefów, mi sie kończy umowa w lipcu i nie wiem co ze mną będzie 5 lat tam byłam, jedną z lepszych pracownic ale dla szpitala liczy sie tylko kasa i mogę mnie na ulice wypie.....
Trzymam kciuki za wizyty .monilia84 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Aga, Monisia GRATULUJĘ ja wracam w piątek do pracy ale nie spodziewam się tak miłej atmosfery jak Wy miałyście
Marzusia
Reniu u mnie powrót po macierzyńskim też nie był wow super że jesteś, wtedy właśnie szef powiedział że ma co ze mną zrobić, a wiesz dzisiaj się cieszył bo w duchu pomyślał jedna z głowy mamy spokójhiacynta99, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku jak wam te ciazowe tygodnie szybko lecą.
Ani się obejrzymy a będziecie tulic juz swoje dzidziulki
Mój lekarz reguluje mi cykl pod kątem pozbycia się mięsniaka.
Powoli oswajam się z myślą że zakonczylam starania o fasolka.
Smutne ale nie mam siły na kolejne telefoniczne kłótnie ze swoim mężem, który wraca w połowie listopada.
Najśmieszniejsze w tym cyklu to to że w 7 dc pęcherzyk graffa miał wielkość 15mm.W tej chwili bez wkładki nie mogę się ruszyc bo mam wrażenie ze leci mi za przeproszeniem po nogach- takiej ilości śluzu to ja nigdy w życiu nie miałam.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014 (20tc )Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:26
-
Renia7910 wrote:Aga, Monisia GRATULUJĘ ja wracam w piątek do pracy ale nie spodziewam się tak miłej atmosfery jak Wy miałyście
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
Rozmawiałam z moim ginekologiem o swojej obserwacji na ovu -śluzu ,temperatury iTP.
Wiecie co mi odpowiedzial-ze takie kalendarzyki to mogą prowadzić jedynie kobiety z regularnym cyklem,a nawet zwykły katar może zaburzyc cykl.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Renia7910 lubi tę wiadomość