Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry ja uzywam lactowaginal monilka,ale nie codziennie aplikuje co 2 a nawet 3 dzien i jak do tej pory nic sie nie przypaletalo,gdzie przed ciaza czesto mialam infekcjie i plynu do higieny intymnej tez uzywam,ostatnio w cauflandzie zakupilam pkyn dla kobiet w ciazy i kobiet karmiacych ale sie nazbieralo mi sprzatania,wczoraj nuc nikt nie robil,tylko sie lenilismy a dzis syf w domu straszny,wypije kawke i sie biore za sprzatanko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 07:35
monilia84, Agnieszka0812, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Witam się dziewczynki w 11 tygodniu. Zbieram się i lecę na badania bi głodna juz jestem niesamowicie
lunadelrospo, ilonia1984, monilia84, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Juz mi troche przechodzi ale były dni ze wstałam na siku w nocy i.musiałam coś wszamac żeby w ogóle usnąć drugi raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 07:44
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ilonia, Monilka tak lactovaginal profilaktycznie co 2/3 dzień, lub provag doustnie, płyn kończy mi się lactacyd, ale fajny jest provag i teraz mam Dzidziuś dla kobiet w ciąży i po porodzie.
Ilonia z tym syfem po weekendzie to norma
Lunka powiedz chociaż siostrze moja zaraz wiedziałailonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:A ten provag czy lactovaginal to spokojnie w ciąży można tak ???/
ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
co u was?
Jakies nowe brzuszki?
Ja na urlopie w pl to nie mam czasu za bardzo na neta, ale poprawie sie po powrocie...
Sciskam i caluje wszystkie!lunadelrospo, Renia7910, ilonia1984, Stópka, monilia84, Agnieszka0812, niezapominajka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marzusia przykro mi strasznie ze misia tegovdoswiadczac... Oby w przyszłym roku bylo Ci lżej.. Juz będziesz miała wtedy na pewno drugiego maluszka i moze dzieki temu będzie Ci łatwiej.. Przytulam Cie mocno
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Hej wiaterku ja kiedys w ogle nie musiałam jeść śniadań a teraz to jak jestem glodna to jest mi strasznie niedobrze wiec glod budzi mnie codziennie. Dzis byl tk silny ze najpierw zwymiotowalam a dopiero potem przyjęłam kanapke z dżemem truskawkowym mojej mamy roboty ko jak wizytuje w najbliższych dniach?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Witam się i ja przy pracowej kawusi
Dziewczyny ja nie wiem co mam ze sobą zrobić, od piątku non stop boli mnie głowa... Leków staram się żadnych nie brać (poza tymi, które mam przepisane przez lekarza). Nawet spać w nocy nie mogę, masakra jakaś. Wczoraj wieczorem w prawym boku czułam mocne kłócie promieniujące do kręgosłupa i w drugą stronę aż do nogi... Masakra, zaczęłam się zastanawiać co to? Możliwe, że jajnik mi, aż tak promieniował? Gdyby nie ten kręgosłup i noga to byłabym pewna, że to jajnik, a takto to już zgłupiałam... Podpowiecie coś?
Zabieram się powoli do pracy, ale będę do Was zaglądać Miłego dniaStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Witam się i ja przy pracowej kawusi
Dziewczyny ja nie wiem co mam ze sobą zrobić, od piątku non stop boli mnie głowa... Leków staram się żadnych nie brać (poza tymi, które mam przepisane przez lekarza). Nawet spać w nocy nie mogę, masakra jakaś. Wczoraj wieczorem w prawym boku czułam mocne kłócie promieniujące do kręgosłupa i w drugą stronę aż do nogi... Masakra, zaczęłam się zastanawiać co to? Możliwe, że jajnik mi, aż tak promieniował? Gdyby nie ten kręgosłup i noga to byłabym pewna, że to jajnik, a takto to już zgłupiałam... Podpowiecie coś?
Zabieram się powoli do pracy, ale będę do Was zaglądać Miłego dnia
Szkoda, że wczoraj nie poszłaś na izbę, daliby Ci zastrzyk. Moja siostra była na doraźnej, powiedziała, że kilka dni ją głowa boli, leki nie pomagały, taki ból migrenowy,aż wymiotowała, godzinę po zastrzyku była jak nowo narodzona.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Hej wiaterku ja kiedys w ogle nie musiałam jeść śniadań a teraz to jak jestem glodna to jest mi strasznie niedobrze wiec glod budzi mnie codziennie. Dzis byl tk silny ze najpierw zwymiotowalam a dopiero potem przyjęłam kanapke z dżemem truskawkowym mojej mamy roboty ko jak wizytuje w najbliższych dniach?
ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dla kobiet w ciązy i planujących jak chceta jakieś gifty to tu się rejestrujeta i czasem coś fajnego przysyłają
https://www.bebiprogram.pl/rejestracjailonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny:* nie nie ucieklam ale w pl caly czas cos... to 40-tka to chrzciny zakupy odwiedziny i tak w kolo... Dzis mamy z mezem leniwy poranek w lozku to mam w koncu chwilke zeby napisac...
Agnieszka0812, Stópka, Renia7910, ilonia1984, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość