Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja już jestem po komisji ZUS, tak jak pisała Ilonia jest ok, nie ma się czego bać. Dowiedziałam się że moje zwolnienie lekarskie liczy się od miesiąca później, a teraz wszystko zależy od ortopedy. Koniecznie mam mu zwrócić uwagę że pracuję umysłowo, klawiatura i długopis to moje narzędzie pracy. Teraz tylko czekać na poniedziałek i zobaczymy co ortopeda wymyśli.
A z czystej ciekawości zrobię dzisiaj test owu może coś tam się pojawiAgnieszka0812, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny ja już jestem po komisji ZUS, tak jak pisała Ilonia jest ok, nie ma się czego bać. Dowiedziałam się że moje zwolnienie lekarskie liczy się od miesiąca później, a teraz wszystko zależy od ortopedy. Koniecznie mam mu zwrócić uwagę że pracuję umysłowo, klawiatura i długopis to moje narzędzie pracy. Teraz tylko czekać na poniedziałek i zobaczymy co ortopeda wymyśli.
A z czystej ciekawości zrobię dzisiaj test owu może coś tam się pojawiAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:To Ty już mu zapłaciłaś?
znając życie pewnie zapomniał ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:41
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:aaa to ten motylek Kurcze to dopiero 2 tygodnie minęło od tego czasu?
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Wyrzuciłam, nic nie ma, tylko testowa krecha
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Heheh
Oczywiście jak teraz patrzę to jakiś cien jest, ale to po czasie sie pokazal. Nie ma co, spróbuje w niedzielę i w poniedziałek, jak nic nie wyjdzie to grzecznie czekam na @.Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18