Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem po badaniu. Bolało ale nie płakałam jeden jajowód przytkany był ale udrożnił go w trakcie badania. Czekam na zastrzyk pregnylu, w tym cyklu mamy się normalnie starać.
katarzyna_d, kehlana_miyu, ilonia1984, Agnieszka0812, Stópka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Jestem po badaniu. Bolało ale nie płakałam jeden jajowód przytkany był ale udrożnił go w trakcie badania. Czekam na zastrzyk pregnylu, w tym cyklu mamy się normalnie starać.
Renia no super wieści teraz pozostaje działać i czekać na pozytywny tezRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Reniu silna babka jesteś to dałaś radę :* trzymam za Was mocno kciuki :*
Agnieszka0812, katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Dziewczyny zaczynam panikować....
Odebrałam właśnie wyniki krwi z rana.
Beta wyszła 96,9 mlU/ml
niby wychodzi na 4 tydzień, ale to niski poziom bo norma jest: 9,5-750.
Kurde boję się w piątek iść na powtórkę...katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyStópka wrote:Dziewczyny zaczynam panikować....
Odebrałam właśnie wyniki krwi z rana.
Beta wyszła 96,9 mlU/ml
niby wychodzi na 4 tydzień, ale to niski poziom bo norma jest: 9,5-750.
Kurde boję się w piątek iść na powtórkę...
Stopka spokojnie moja pierwsza beta byla tylko 12 !! Później 52 nie sugeruj sie beta!! Każdemu inaczej przyrasta. Wystarczy ze byla późno ovu i juz normy są inne!!
Moim zdaniem piekna betaStópka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Stopka spokojnie moja pierwsza beta byla tylko 12 !! Później 52 nie sugeruj sie beta!! Każdemu inaczej przyrasta. Wystarczy ze byla późno ovu i juz normy są inne!!
Moim zdaniem piekna beta
Trochę mnie pocieszyłaśkatarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualnyStópka wrote:Trochę mnie pocieszyłaś
Ale serio!! U ciebie ovu była późna i naprawde nie masz sie czym martwic
Jak dla mnie beta piękna
Kazda Ci to napisze !!!!
Będziesz jeszcze robic betę?
Nawet później jest to potwierdzone jak maluszek jest o kilka dni młodszy a nawet o 1,5 tyg bo OM byla w tedy... a jednak owulacja byla pozna i stad takie różnice
Mój byla 12 i w ogóle sie martwilam czy to jest juz brane jako ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 18:03
Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Kasia będę robić, w piątek przed praca polecę na krew i popołudniu będę mieć wyniki tak jak dziś.
Mam nadzieję, że będzie dobrze. Jutro biegnę do swojego lekarza do szpitala pogadać z nim, bo musze mu powiedzieć o zmianach, żeby nie planował tej laparoskopii...katarzyna_d, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualnyStópka wrote:Kasia będę robić, w piątek przed praca polecę na krew i popołudniu będę mieć wyniki tak jak dziś.
Mam nadzieję, że będzie dobrze. Jutro biegnę do swojego lekarza do szpitala pogadać z nim, bo musze mu powiedzieć o zmianach, żeby nie planował tej laparoskopii...
Ehhhh super uciekłaś z przed noża
Na pewno będzie dobrze zobaczysz ze kolejna beta będzie koło 200Renia7910, Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStopko istotny jest przyrost bety a nie jej wartość. Ja miałam bete 365 a moja bratowa 29 w tym samym czasie. I co? No i ja nadal nie jestem mamą a jej brzdąc właśnie skończył pol roku i jest ulubieńcem cioci
katarzyna_d, Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Renia, wiem o czym mówisz, ja poprzednio miałam tak samo jak wyżej opisałaś... ale jak zobaczyłam dzisiejszy wynik to aż mnie zmroziło, choć teoretycznie wiem, że wysokość bety nie ma znaczenia, że ważny jest przyrost.
Renia, dobrze, że już po badaniu. A wiesz, że często po tym badaniu parą się szybciej udaje. Trzymam kciuki
Ja mam takie przeczucie że zaraz tu będą kolejne fasolki
Dziękuję Wam dziewczyny za wszystko
Ja pewnie i tak będę trochę panikować, ale taka już chyba moja naturaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 18:28
katarzyna_d, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Betę masz bardzo dobrą! Z resztą sama podałaś normy i widziałaś jak jest. Ja jak robiłam to też wydawało mi się mało, ale przyrost był w normie i się uspokoilam. Tak jak dziewczyny piszą, beta dobra i zrób jeszcze tylko raz, więcej nie trzeba. Fajnie, ze dziś idziesz do swojego lekarza
Miłego dnia dziewczyny!Stópka, s1985, niezapominajka, monilia84, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witamy się z rana nio prawie południa hehehe
Wczoraj przyszła paczuszka z ubrankami dla Kacperka, śliczne są, normalnie się zakochałam w nich, juz chciałabym mu je zakładać
Wczoraj spędziliśmy miły dzionek w kinie na Zwierzogrodzie byliśmy. Dzisiaj myśle że mężuś ruszy z tym remontem bardziej.
Nie chce mi się nic robić, ale jeszcze troszkę i obiadem trzeba gotować, pogoda taka że już kawusia się parzy, tylko bym spała.
Stópeczko tak jak Aguś Ci pisała więcej niz 2 bety nie rób, dzisiaj jeszcze walnij sobie i koniec, bo później to już nie ma sensu się stresować. Trzymam kciuki za wizytkę
Reniu jak tam samopoczucie kochana ???
Jutro wizyta u diabetologa i znowu siedzenie na korytarzu przez godzine ffefe pójdę sobie troszke później bo nie ma co tak szybko bo tych dziadków tyle tam jest później że hhoooojoo
Miłego dnia dziewczynkiRenia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny,
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie
Ja właśnie w drodze do neurologa, a potem pędem do szpitala złapać mojego gin. Trzymajcie kciuki aby mi nie zwiał wcześniej z oddziału, bo wlalalbym z nim osobiście pogadać niż załatwiać sprawę przez tel
Milego dnia, odezwę się późniejRenia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Stópka
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.