Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś przez tę szyjke teraz staram sie oszczedzac ale ciagle cos wypada. Tata bedzie zaczynal kolejny cykl chemii dobrze ze czuje sie dosc dobrze. Do twgo teść też w szpitalu. Masakra.
Zakupy na komunie odzieżowe zaczelam dla Klaudii bo kurde dla siebie nie mam pojecia czy rozmiar xxxxl he he czy xl starczy Fryz chyba zmienie oby te 2 miesiace mi starczyloRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajeczko mam na 8 kwietnia termin 27 dni zostalo niby,wczoraj dopakowywalam torbe i calczas czegos brakuje,juz poerdol jakies masci na sutki,butelka w razie w,kapcie nowe itd a tak sie splukalam przez ten wozek,ze musze czekac na wyplatke,wiec niech ta mala jeszcze posiedzi z 2 tygodnie i jak dla mnie moze wychodzic na swieta juz,jest coraz ciezej niestety skurcze straszaki atakuja,plery bola a do tego moj chlop unieruchomiony wiec zakupy robie,sprzatam gotuje,praduje nie ma jak sie poopiepszac niestety,Agus to tez duzo dziopa jak moja w srode zobaczymy ile urosla tydzien temu miala juz ladne 2,5,monilka juz niezla chatke duza ma maly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 08:45
niezapominajka, monilia84, Agnieszka0812, katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Nie no, napisałam się i mi znikło!
Monilka ja Cię podziwiam, masz naprawdę sporo na głowie, ale wszystko się ułoży, już się zaczyna układać, spokojnie rób swoje
Za tatę, teścia Monilka i Ilonia Twojego męża trzymam kciuki!
Przypomnij mi kiedy Klaudia ma komunię, 8 maja?
Ilonia z wydatkami to wiadomo mam tak samo, czekam na wypłatę
Kehlana, stópka jak się czujecie?
Teraz kolej na kolejne dziewczyny i testowania
Kasia, Sylwuś,Marzusia
Reszta ciężarówek jak?Renia7910, monilia84, katarzyna_d, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczynki ja po komisji. Oczywiście zwolnienie zasadne. Wracam tez do pracy za miesiąc. W sumie się cieszę bo już się nudzę w domu.
Ja testuję ja kilka dni Owu zaznaczone, jeszcze tylko idę jutro sprawdzić czy aby na pewno była. Zaczynam czuć takie mikro skurczyki w brzuchu i nie wiem czy coś się tam nie dzieje. Trzymajcie kciuki proszę.Renia7910, monilia84, Agnieszka0812, Niebieskaa, katarzyna_d, niezapominajka, ilonia1984, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Ja już po wizytce, diabetolog pochwaliła mnie za cukry, powiedziała że o insulinie na razie nie ma mowy, następna wizyta za 3 tygodnie także chwila oddechu.
Synuś przybrał strategię skopania mamusi, siedzimy teraz na łóżku a ten wali mnie pod piersiami i wypycha się ehehhe. Nie umiem wyczuć czy to nóżki czy główka ale stawiam że mój kawaler nadal siedzi
Agnieszka0812, Renia7910, katarzyna_d, niezapominajka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Ja już po wizytce, diabetolog pochwaliła mnie za cukry, powiedziała że o insulinie na razie nie ma mowy, następna wizyta za 3 tygodnie także chwila oddechu.
Synuś przybrał strategię skopania mamusi, siedzimy teraz na łóżku a ten wali mnie pod piersiami i wypycha się ehehhe. Nie umiem wyczuć czy to nóżki czy główka ale stawiam że mój kawaler nadal siedzi
super, że wizyta udana i jednak nie musisz mieć insulinykatarzyna_d, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Monilka śliczny masz brzuszek. Cieszę się, że Kacperek tak ładnie rośnie. I zazdroszczę Ci tego kopania
Aguś tak dosyć wcześnie, ale jak tylko będę mieć pozytyw to zaczynam się kłuć. Poza tym w czwartek mam egzamin i jesli już coś byłoby widać to chciałabym wiedzieć o tymAgnieszka0812, katarzyna_d, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia fajny brzusio dobrze ze wyniki są dobre mi detektor pomaga ustalić jak kopie Mikus bo tętno zawsze wyczuwalne na dole i tylek zawsze czuje wyżej pepka
Wiaterek mam nadzieje ze test pokaze dwie tłuste krechyRenia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia świetny brzucho poza nim chyba nic nie przytyłaś co nie?
Monia rano nie zdążyłam - super wygląda Twój domek dla dzidziusia
Wiaterku kciukam !
Sysiu
A,gdzie Kehlana? Meldowała się dzisiaj?
Jadę do domu świętować weekend, nie mogłam się doczekać już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 15:52
katarzyna_d, monilia84, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu Hiacyntkowa piękny brzuszek! Kehlana_miyu dziś się nie meldowała Może ciężki dzień w pracy... Jeszcze się dzień nie skończył, czekamy dziewczyny
katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny